D Destry Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 1 Beğeni 12 Puan 74 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:37 #1 herkese merhaba elinde bu hava sistemi olan varmıdır
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.778 Çözümler 240 Beğeni 7.016 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 Bugün: 15:38 #2 zenaris oyun seçeneklerinden sökebilirsin tam olarak bunu arıyorsan Upvote 0 Downvote
D Destry Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 1 Beğeni 12 Puan 74 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:42 #3 hasanmacit demiş ki: zenaris oyun seçeneklerinden sökebilirsin tam olarak bunu arıyorsan Hepsini görmek için tıklayın... aynen onu arıyorum da sökmesini beceremediğim için konu açtım keşke sökebilsem Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: zenaris oyun seçeneklerinden sökebilirsin tam olarak bunu arıyorsan Hepsini görmek için tıklayın... aynen onu arıyorum da sökmesini beceremediğim için konu açtım keşke sökebilsem
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.778 Çözümler 240 Beğeni 7.016 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 Bugün: 15:45 #4 Destry demiş ki: aynen onu arıyorum da sökmesini beceremediğim için konu açtım keşke sökebilsem Hepsini görmek için tıklayın... dracarys oyun seçeneklerini ekle önce. sonra zenarisin pyleri ile karşılaştır hava kısmını çözersin. Upvote 0 Downvote
Destry demiş ki: aynen onu arıyorum da sökmesini beceremediğim için konu açtım keşke sökebilsem Hepsini görmek için tıklayın... dracarys oyun seçeneklerini ekle önce. sonra zenarisin pyleri ile karşılaştır hava kısmını çözersin.
D Destry Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 1 Beğeni 12 Puan 74 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:55 #5 Bu sistemi ekledim çok hoşuma gitti Upvote 0 Downvote
D Destry Üye Üye Mesaj 88 Çözümler 1 Beğeni 12 Puan 74 Ticaret Puanı 0 Bugün: 15:56 #6 bu şekilde sorun yaşıyorum gui kısmında Upvote 0 Downvote