- Ticaret Puanı
- 0
Elimde SRC dosyaları vs var sunucum da var ip adreslerini değiştirip nasıl kendi sunucuma bağlayabileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek biri yada birileri var mı?
Bunlar python kütüphaneleriLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
Elimdeki dosyalar bunlar devamı da var hepsini eklemedim nasıl yapabileceğim konusunda gerçek bilgi sahipleri iletişime geçerse sevinirim.
DC: dilara_gs
baktım fakat bi tık beynim yandı işin içinden çıkamadım o yüzden yardım istedimBunlar python kütüphaneleri
Önceki mesajlarımda dediğim gibi files kurulumuyla ilgili yeterince rehberler var. Onlara bakarak kurmaya çalışın
Onu bulamıyorum işte hangi sürümle uyumlu olduğunu sorunum da buTüm forumun yardım severliği fenasal olmuş hocalarım. Konuya girince alkış sesleri geliyor.
Filesın alt yapısını öğrenebilirseniz daha hızlı çözüm bulunabilir.
Evet, her zaman yardımseverlerdi çünkü sitemizde en aktif bölüm soru-cevap bölümü :=)Bu forum insanı bu kadar yardımsever miydi yaSayın @Whistle herkese YardımSever rankı verilmeli bence
![]()
Onlar da var dün kurdum ama hata veriyor sürüm uyumlu değil diye çalışmıyor rica etsem dcye gelebilir misiniz ?paylaştıgınız resim files degil python kütüpahanesi files olması için game mysql source dosyaları olması lazım sürümleri ögrenmek içinde filesi kurup herhangi bir bsdye pkg info komutuyla ogrenebilirsiniz
Bsdsi falan varmıOyun kurulum vs hakkında yardımcı olabilecekler dcye gelebilir mi lütfen
DC: dilara_gs
Build BSD falan varBsdsi falan varmı
Tamam özelden yaz
Arkadaşının filesiyse git arkadaşından yardım al daha filesi paylaşamıyor yardım istiyorFiles bir yerde paylaşılmıyor. Arkadaşımın filesı o yüzden link iletemiyorum malesef.![]()
Arkadaşının filesiyse git arkadaşından yardım al daha filesi paylaşamıyor yardım istiyor![]()