Çözüldü Ejderha tanrısı saldırı iconu gözükmüyor

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 151
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Ekran görüntüsü 2025-03-25 014049.webp

Arkadaşlar diğer E.T leri kullandığım vakit yukarı icon geliyor ama saldırının ki gelmiyor ama karaktere özellik işliyor yardımcı olabilecek varmı.

Çözüm
Client Source > PythonPlayerModule
Arat : PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_MALL_ATTBONUS", POINT_MALL_ATTBONUS);
Altina Ekle : PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_ATT_BONUS", POINT_ATT_BONUS);

root > uiaffectshower.py
Arat : MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),
Değiştir : MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_ATT_BONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),
Arat : PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_MALL_ATTBONUS", POINT_MALL_ATTBONUS);
Altina Ekle : PyModule_AddIntConstant(poModule, "POINT_ATT_BONUS", POINT_ATT_BONUS);

root > uiaffectshower.py
Arat : MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),
Değiştir : MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_ATT_BONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "icon/item/71028.tga",),

Çözüm

root > uiaffectshower.py
olmadı malesef benim uiaffectshowe.py böyle , savunmayı görüyor ama saldırıyı görmüyor anlamadım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/att_bonus.sub",),
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_DEFBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_DEFBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/def_bonus.sub",),

olmadı malesef benim uiaffectshowe.py böyle , savunmayı görüyor ama saldırıyı görmüyor anlamadım
Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_ATTBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_ATTBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/att_bonus.sub",),
            MALL_DESC_IDX_START+player.POINT_MALL_DEFBONUS : (localeInfo.TOOLTIP_MALL_DEFBONUS_STATIC, "d:/ymir work/ui/skill/common/affect/def_bonus.sub",),
.sub dosyalarını notepad ile aç içindeki konuma bak hocam orada var mı diye kontrol et

root > uiaffectshower.py
çözüm doğru fakat item proto'dan pointi değiştirmeden düzelmiyor
kbh2guu.webp

Burası 86'idi 64 yaptım ve bunu uyguladım düzeldi teşekkürler

Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri