Ejderha Kükremesi/ Şimşek Çağırma - Animasyon sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan aranx
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 116
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

aranx

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba,

Ejderha kükremesinde ve Şimşek Çağırma becerisinde animasyon sonrası ellerini aşağı bir anda bırakma problemi var.
Bende bir sorun var diye düşünerek 10-12 tane pack dosyası gezdim internetten indirip ancak hepsinde durum aynı görünüyor.
Aşağıdaki görüntü WE üzerinde ancak oyundada aynı hemde her skill seviyesinde aynı sorun mevcut o yüzden bir kıyaslama yapıpta düzeltemedim.
Kız ve Erkek şaman fark etmeksizin aynı sorun yaşanıyor.
Elinde pc, pc2 düzgün animasyonlu olan varsa çok sevinirim paylaşırsa veya bu başka bir sorundansa bilgi verebilirse.

Teşekkürler,

WE örnek GIF:
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

Son düzenleme:
Tga dosyanız bozulmus baska bir skil tga dosyasıla denedinizmi yada baska filesten sökebilirsiniz etc taraflı

Tga dosyanız bozulmus baska bir skil tga dosyasıla denedinizmi yada baska filesten sökebilirsiniz etc taraflı
tga dosyasıyla nasıl bir bağı var animasyon eksiğinin ki? etc içerisinde şamanın tgası yok ki zaten shamanskill.dds var, ikonları skiller için ve sub dosyası var

baska bir fileste dds dedigin skil grup dosyasını degistirin bozmus olabilir pack acarken veya oynama yaparken orneklerden

baska bir fileste dds dedigin skil grup dosyasını degistirin bozmus olabilir pack acarken veya oynama yaparken orneklerden
"bende bir sorun var diye düşünerek 10-12 tane pack dosyası gezdim internetten indirip ancak hepsinde durum aynı görünüyor." Diye belirttim zaten o yüzden elinde çalışan var ise paylaşmasını rica ettim..

Çözdüğünüzde lütfen nasıl çözdüğünüzü paylaşınız. Bu davranışların tekrarı bu kategoride konu açma izninin iptaline kadar gidebilir

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri