Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sorun bildiğim kadarıyla bir çok files da mevcut. Türkçe ya da yabancı kaynaklarda bununla ilgili hiç bir şey bulamadım. Bot değiştirmenin de pek faydası olmadığı bu sorunu nasıl çözebiliriz?
"Statu" nün paylaştığı fixi denediniz mi ? Yani bir de efsun nesnesinin koduna uygulanan bir durum söz konusu olabilir. Efsun nesnesinin kodunu farklı yapıp dener misiniz
Evet mantık olarak bunu söyledim. Efsun nesnesinin koduna uygulanan herhangi bir durum olabilir. Efsun nesnesinin kodunu değiştirip ya da değişik kodda varsa onla iteme atıp dener misiniz? Birde ek olarak, visual studio ile ayrı ayrı client ve game sourceyi komple açıp, packlerde de root,uiscript açıp, "USE_CHANGE_ATTRIBUTE" bunu sırasıyla aratıp kodları incelerseniz belki bir şeye ulaşabilirsiniz. En kötü ihtimalle meld indirip, arattığınız kodları herhangi bir files indirip karşılaştırırsanız bir çözüm olabilir.
Evet mantık olarak bunu söyledim. Efsun nesnesinin koduna uygulanan herhangi bir durum olabilir. Efsun nesnesinin kodunu değiştirip ya da değişik kodda varsa onla iteme atıp dener misiniz?
O benimde aklıma geldi. Fakat Src de arama yapmama rağmen efsun nesnesinin koduna dair pek bir şey çıkmadı ortaya.
Ayrıca 71080 ve 39028 kodlarına sahip iki tane efsun nesnesi var oyunda. Bir de 71151 yeşil efsun nesnesi.
Hepsinde de aynı sorunu yaşıyorum.
O benimde aklıma geldi. Fakat Src de arama yapmama rağmen efsun nesnesinin koduna dair pek bir şey çıkmadı ortaya.
Ayrıca 71080 ve 39028 kodlarına sahip iki tane efsun nesnesi var oyunda. Bir de 71151 yeşil efsun nesnesi.
Hepsinde de aynı sorunu yaşıyorum.
@Kaiser konuyu hortlatıyorum fakat başka bir kaynak veya konu bulamadım aynı videodaki gibi sorun yaşıyorum epey geçmiş üstünden fakat bir bilginiz varmı bu sorun hakkında ?
@Kaiser konuyu hortlatıyorum fakat başka bir kaynak veya konu bulamadım aynı videodaki gibi sorun yaşıyorum epey geçmiş üstünden fakat bir bilginiz varmı bu sorun hakkında ?
O zamanlar çok fazla üstüne düşüp kurcalamamıştım, hala da merak ederim bunun sebebini.
Söyleyebileceğim tek şey, bu sorunun büyük ihtimalle sonradan yapılan düzenlemelerle alakalı olduğu. Çünkü en son üzerinde çalıştığım kraizy.tgz - mainline dosyalarda böyle bir sorun yoktu. Ve konudaki files sıfır altyapı değildi.
Öncelikle bu dört fonksiyonu kontrol edebilirsin. Eğer bunlarda bir sorun yoksa sorun büyük ihtimalle client src içindedir. Client src söz konusu olunca da ilk aklıma EterPythonLib geliyor açıkçası. Bu kütüphane içinde tanımlı olan sistemleri devredışı bırakıp deneyebilirsin.
O zamanlar çok fazla üstüne düşüp kurcalamamıştım, hala da merak ederim bunun sebebini.
Söyleyebileceğim tek şey, bu sorunun büyük ihtimalle sonradan yapılan düzenlemelerle alakalı olduğu. Çünkü en son üzerinde çalıştığım kraizy.tgz - mainline dosyalarda böyle bir sorun yoktu. Ve konudaki files sıfır altyapı değildi.
Öncelikle bu dört fonksiyonu kontrol edebilirsin. Eğer bunlarda bir sorun yoksa sorun büyük ihtimalle client src içindedir. Client src söz konusu olunca da ilk aklıma EterPythonLib geliyor açıkçası. Bu kütüphane içinde tanımlı olan sistemleri devredışı bırakıp deneyebilirsin.
bu fonksiyonda yaptığım eklemeleri geri alınca takılma olayı %70 %80 oranında azalıyor fakat daha tam sonuca ulaşamadım yanıtın için teşekkür ederim. detaylı kontrolleri tekrar sağlayacağım sonuç alırsam bildiririm