Çözüldü Efsun nesnesi çok az deger veriyor

• Konuyu açan Konuyu açan micho54
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 74
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

micho54

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
itemi efsunluyorum fakat 2 4 5 6 7 2 4 2 4 şeklinde degerler veriyor 2000hp tutmuyor bir türlü 2000efsun harcıyor ama ne fayda ?

bunu nereden hangi dosyadan nasıl düzeltebilir veya ayarlayabilirim.

item_attr girip ordan ayarlayabilirsin efsun gelme değerlerini
item_attr dediğin yer tam neresi nasıl ulaşabilirim detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim. çünkü daha önce hiç efsun ayarları ile oynamadım. beni bu konuda sıfır olarak gör ve öyle anlat lüütfen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 lw ne demek diğerleri ne demek ?
yani nasıl yapacagım ? efsun nesnesi silaha bırakınca sürekli 4 2 5 gibi küçük degerler geliyor

prob nedir ?

Dosya Eklentileri

• 11.webp
    11.webp
    62,7 KB · Gösterim: 5
Son düzenleme:
Navicat -> player -> item_attr ye girip efsun değerlerini istediğin gibi ayarlayabilirsin ayarladıktan sonra reboot atman yeterli

item_attr dediğin yer tam neresi nasıl ulaşabilirim detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim. çünkü daha önce hiç efsun ayarları ile oynamadım. beni bu konuda sıfır olarak gör ve öyle anlat lüütfen.
lv1 den lv5 e kadar olan kısım iteme gelen efsun oranlarıdır prob ise gelme sansıdır 1 den 5 e kadarda onu ayarlayabilirsin 1 en zor 5 kolay

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri