Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
item_attr dediğin yer tam neresi nasıl ulaşabilirim detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim. çünkü daha önce hiç efsun ayarları ile oynamadım. beni bu konuda sıfır olarak gör ve öyle anlat lüütfen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 lw ne demek diğerleri ne demek ?
yani nasıl yapacagım ? efsun nesnesi silaha bırakınca sürekli 4 2 5 gibi küçük degerler geliyor
item_attr dediğin yer tam neresi nasıl ulaşabilirim detaylı bir açıklama yaparsan çok sevinirim. çünkü daha önce hiç efsun ayarları ile oynamadım. beni bu konuda sıfır olarak gör ve öyle anlat lüütfen.
sabit nasıl yapıyoz sadece tek level mi bırakıyoz.. aynen öyle i miş şimdi konuyu toparlayıp yorumlarını tek bir yorumda halinde bırak.. bende çözüm olarak işaretleyip
sabit nasıl yapıyoz sadece tek level mi bırakıyoz.. aynen öyle i miş şimdi konuyu toparlayıp yorumlarını tek bir yorumda halinde bırak.. bende çözüm olarak işaretleyip