Çözülemedi DX9 texture bug

Ne yazık ki bu konuda sorulara çözüm bulunmuyor. Eğer konuda yorumlar varsa hepsini inceleyebilirsiniz. Belki sizlerin sorununuzu çözmek için için ipuçları bulabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

covfefe

Üye
Üye
Mesaj
4
Beğeni
2
Puan
40
Ticaret Puanı
0
Merhaba mmotutkunlar topluluğu, Selamun Alaykum! hepiniz çok iyi insanlarsınız bu panoyu keşfettiğim için çok mutluyum Ayrıca son zamanlarda beni deli eden bir şey için yardım istemek istedim. Directx9 ekledim ama sorun, ikinci bir istemci açtığımda veya daha doğrusu herhangi bir UAC istemi geldiğinde zemin dokusunun kareleşmesi. Birisi lütfen bana bu sorunun nedeninin ne olduğunu söyleyerek bana yardım edebilir veya bu soruna sahip olmayan ve kopyalayabileceğim uygun bir DX9 ikili kaynağını benimle paylaşabilir mi? Çok takdir edilecektir. Neredeyse bir haftamı buna harcıyorum.

P.S. sorry for my bad Turkish, I use google translate :(
 
Çoğu insan hak etmediği için basit de olsa bu tarz şeyler paylaşılmıyor. Bende çözümü var ama insanların artık hak etmediğine inandığım için paylaşmıyorum. İki satırlık kod için düşman olanlar için iki satır kod çok değerli.
 
Nasıl çözdüğünüzü konuya dahil edebilir misiniz? Aynı sorunla karşılaşan kullanıcılarımıza yardım etmiş olursunuz.
 
Metin2 PvP Soru-Cevap & Destek & Yardım Bölüm Kuralları

Kod:
 Genel Ahlak Kuralları ve Çözülmüş Konular
Madde 6
1.Eğer konu altından yardım edenler sorununuzu çözdüyse konu altından çözüldüğünü teyit etmeniz lazım ki bölüm görevlileri konuyu çözüldü işaretleyip kilitlesin. (Zaman aşımı olursa konu otomatik olarak kilitlenir. Bu süre 1 aydır.)
2.Eğer sorun çözülemediği halde sorunu çözdüyseniz. Çözümü kesinlikle paylaşmanız lazım. Çünkü bu forumda yardım istiyorsanız çözümünü vermek zorundasınız. İnsanlar sizin için vakit harcıyor çünkü.
3.Bu maddenin 1. fıkrasına uymayan üye uyarılır devamında uyarı puanı verilir. Bu maddenin. 2. fıkrasına uymayan üye ise ilk başta uyarılır ve çözümü vermesi istenir. Eğer çözümü vermiyorsa konusu kilitlenir ve uyarı puanı verilir. Aynı hareketin tekrar devam etmesi durumunda üye bu forumda artık yardım isteyemez.
 
Birbirinize kin tutarak bir şey elde edemezsiniz. Sitemizde içerik oluşturmadan önce kurallarımızı okuyunuz. Çözüme ulaşın veya ulaşmayın çözdüğünüzde bunu belirtmeniz gerekiyor ki sizin gibi sorun yaşayanlar çözüme ulaşabilsin. Gelecekte bu içeriği okuyan insanlar sizin hakkında neler düşünecektir? İnsanları bencillikle suçluyorsunuz ancak önce aynaya bakmanızı tavsiye ederim.
Umarım google çeviri yazdıklarımı sizin için düzgün çevirebilmiştir. İyi günler.


Bir diğer uyarım ise "ben de var ama çözümü paylaşmak istemiyorum" diyenlere. Bu tarz cümleler kuracaksanız hiç konulara yorum yazarak konuyu amacından saptırmayın.
Aynı ihlaller tekrar ederse uyarı vereceğim.

Konu başlığı çözülemedi olarak işaretlenip kilitlenmiştir.
 
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst