>> DX9/DX9EX | DX9/DX9EX -> DX11/DX12 Client Optimizations & İstemci Optimizasyonları | GPU Skinning / Effects / Text << 🇹🇷 🇬🇧

Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

KoMaR1911

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧
Hello, I would like to offer the following services:

**Standard Package:**
DX9/DX9Ex client optimizations:
* GPU Skinning (max 72 bones) - 2000 EUR
* GPU Text Rendering - 1000 EUR
* GPU Effects - 2000 EUR

**Examples:**
(Effects + Text + Skinning)
(Skinning only)

Tundria2.pl (FPS in m1 improved from 8-12 to a stable 61) - 2000 shops / 50 players +-

**DX11/DX12 Special Package:**
DX9 -> DX11/DX12 translator with built-in:
* GPU Skinning (max 256 bones) - 3000 EUR
* GPU Text Rendering - 1500 EUR
* GPU Effects (completely rendered on the GPU to achieve maximum optimization) - 3500 EUR
* Full SM5/SM6 support + custom requests (e.g., water effects) - Price to be discussed

**Example:**
(Same water)

*Performance note:* Only 1-2% additional GPU usage with this water effect (tested on NVIDIA GTX 970 and AMD Radeon RX 6600 XT). Around 20-30% additional usage on iGPU (tested on i7-8700 iGPU).

Discord: komar1911
Or send me a private message on the forum!

**Note:** Only 2 slot is available for each type of optimization!

---
🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷 🇹🇷
Merhaba, aşağıdaki hizmetleri sunmak istiyorum:

**Standart Paket:**
DX9/DX9Ex istemci optimizasyonları:
* GPU Skinning (maksimum 72 kemik) - 2000 EUR
* GPU Metin İşleme (Text Rendering) - 1000 EUR
* GPU Efektleri - 2000 EUR
* Özel çalışmalar - Fiyat görüşülür

**Örnekler:**
(Efektler + Metin + Skinning)
(Sadece Skinning)

Tundria2.pl (Map1'de 8-12 FPS'den sabit 61 FPS'ye çıkarıldı)

**DX11/DX12 Özel Paket:**
DX9 -> DX11/DX12 dönüştürücü (dahili olarak şunları içerir):
* GPU Skinning (maksimum 256 kemik) - 3000 EUR
* GPU Metin İşleme - 1500 EUR
* GPU Efektleri (Maksimum optimizasyon için tamamen GPU'da işlenir) - 3500 EUR
* Tam SM5/SM6 Desteği + özel istekler (örneğin su efekti) - Fiyat görüşülür

**Örnek:**
(Su)
(Aynı su)

*Performans notu:* Bu su efekti ile GPU kullanımında yalnızca %1-2 artış görülür (NVIDIA GTX 970 ve AMD Radeon RX 6600 XT ile test edilmiştir). iGPU'da (i7-8700) kullanım artışı %20-30 civarındadır.

**İletişim:**
Discord: komar1911
Veya forum üzerinden bana özel mesaj gönderebilirsiniz!

**Not:** Her optimizasyon türü için sadece 2 kişilik yer (slot) bulunmaktadır!

Bu bana ~ 12-14 aylık çalışmaya mal oldu - standart optimizasyon değil, neredeyse yeniden kodlanmış oyun oluşturucusu basit bir moddifikasyon değil

Turkiyede satabilecegine inaniyomu bu :)
İronik

Authorlar mevcut marty jettx vesaire direk ordan alirlar

İronik

Bana söyle - martysama veya jettyx - (%90 FPS yiyen o laglı sistemleriyle) bunu nerede satıyorlar? çünkü ben böyle bir ilan göremiyorum
grafik satmıyorum - OPTİMAL OLAN GRAFİK KODUNU YAZIYORUM BENİM DÜZENLEMELERİM FIND X REPLACE Y'DEN İBARET DEĞİL
bende BÜTÜN sistem siliniyor örn. EffectLib tamamen kaldırılıyor ve geriye sadece oyundan efektlerin okunması bırakılıyor

Eğer ne yazdığın hakkında hiçbir fikrin yoksa kendini rezil etmeyi bırak

Bana söyle - martysama veya jettyx - (%90 FPS yiyen o laglı sistemleriyle) bunu nerede satıyorlar? çünkü ben böyle bir ilan göremiyorum
grafik satmıyorum - OPTİMAL OLAN GRAFİK KODUNU YAZIYORUM BENİM DÜZENLEMELERİM FIND X REPLACE Y'DEN İBARET DEĞİL
bende BÜTÜN sistem siliniyor örn. EffectLib tamamen kaldırılıyor ve geriye sadece oyundan efektlerin okunması bırakılıyor

Eğer ne yazdığın hakkında hiçbir fikrin yoksa kendini rezil etmeyi bırak
Sen martyden ve jettx felan hepsinden iyisin tamam.

Sen martyden ve jettx felan hepsinden iyisin tamam.
Bahsettiği optimizasyonları sağlıyorsa (jtx çok kötü bu konuda) ve bu denli optimizasyona ihtiyacı olan bir oyun varsa (çok yüksek oyunculu) zaten bu paralar bir bölüm youtuber parası.
Neyi neye göre kıyas yapıyorsunuz bilmiyorum da yanlış yapıyorsunuz bu işler detaylı işler. Sabit fileslar çoğu kişiye yetiyor zaten ihtiyaç yok ama yüksek oyuncu açanlar için bir bazı detaylar çok elzem oluyor. Arkadaşı tanımıyorum, işçiliği nasıl bilmem ama dedigi kadar fark yaratiyorsa fiyat ucuz bile... Vesselam.

İronik

Jetty sadece post-process efekt yapıyor. Oyunun hiçbir render işlemini GPU'ya almıyor. Jetty'nin yaptığı ile bu yapılanların hiçbir alakası yok yani. Aynı miktarda mobu jetty'de çağırsan oyun 2fps kalır.

Bahsettiği optimizasyonları sağlıyorsa (jtx çok kötü bu konuda) ve bu denli optimizasyona ihtiyacı olan bir oyun varsa (çok yüksek oyunculu) zaten bu paralar bir bölüm youtuber parası.
Neyi neye göre kıyas yapıyorsunuz bilmiyorum da yanlış yapıyorsunuz bu işler detaylı işler. Sabit fileslar çoğu kişiye yetiyor zaten ihtiyaç yok ama yüksek oyuncu açanlar için bir bazı detaylar çok elzem oluyor. Arkadaşı tanımıyorum, işçiliği nasıl bilmem ama dedigi kadar fark yaratiyorsa fiyat ucuz bile... Vesselam.
Marty ve jettyx authorlar benim demem şu zaten orjinal yapimcilar mevcut neyin ne varsa o yapimcilardan alirm ben diyorum 2. 3. Kisilere bu kdr para vercegime yani

Geri