dx11-dx12-vulkan

• Konuyu açan Konuyu açan hasanmacit
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 23
  • Gösterim Gösterim 360

hasanmacit

Süper Üye
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Emekli Üye
Editör
Ticaret Puanı
8
oyun içi anlık geçiş ile sıkıntısız çalışıyor şuan. herkes dx11 oldu farklı bir şeyler yapmamız gerekiyordu. hakkını verdik.

0924_034750.webp

0924_034757.webp

0924_034805.webp

daha da grafiksel olarak geliştirmem diyordum fakat yaptım valla napalım. herkes dx11 yaptı grafik yaptı benim dosyalar baya kötü geldi gözüme. o sebepten ötürü bende mümkün olduğunca geliştirmeye çalıştım. bütün önerilerinize eleştirilerinize açığım umarım videoyu herkes izleyip ona göre bir yorum yapar. eksiğimiz fazlamız varsa bilelim.

​

Terrain depth-volumetric sis, volumetric fog-vegetation eklenebilir hasanım, bu dx11 12 muazzam dx9exte tıkanıyoruz, önü çok açık

Terrain depth-volumetric sis, volumetric fog-vegetation eklenebilir hasanım, bu dx11 12 muazzam dx9exte tıkanıyoruz, önü çok açık
sis biraz değişik ya. sis var aslında ama eski mantık gibi çalışıyo öyle çok şey değil nasıl desem gerçek hayattaki gibi değil. siste zaten çok kullanılan bir şey olmadığı ve diğer şeylere uyumluluğu uzattığı için süreçleri sis istemiyorum :D başka önerin varsa alabilirim ama saolasın kankamm

sis biraz değişik ya. sis var aslında ama eski mantık gibi çalışıyo öyle çok şey değil nasıl desem gerçek hayattaki gibi değil. siste zaten çok kullanılan bir şey olmadığı ve diğer şeylere uyumluluğu uzattığı için süreçleri sis istemiyorum :D başka önerin varsa alabilirim ama saolasın kankamm
god rays kardom volumetric sisten gelince baya gerçekçi görüntü oluşuyor sis pek sevmiyor oyuncu doğru diyosun ben kendime sadece lol haritasında kullanılacak sis yaptım savaş sisi karşıdan gelen oyuncuyu göremiyorsun game src taraflı kapanıyor verisi eğer görüş alanlarınız çakışırsa ya da hit yersen adamdan ya da saldırırsan görebiliyorsun çimlik alanlarda nehirde vs.

volumetric bulutlar ve gece gündüz döngüsüne ek olarak mapin bazı kısımlarına yağmur kar yağdırma mapin hava durumuna göre suyun renk alması gibi detaylar da hoş oluyor :D

god rays kardom volumetric sisten gelince baya gerçekçi görüntü oluşuyor sis pek sevmiyor oyuncu doğru diyosun ben kendime sadece lol haritasında kullanılacak sis yaptım savaş sisi karşıdan gelen oyuncuyu göremiyorsun game src taraflı kapanıyor verisi eğer görüş alanlarınız çakışırsa ya da hit yersen adamdan ya da saldırırsan görebiliyorsun çimlik alanlarda nehirde vs.

volumetric bulutlar ve gece gündüz döngüsüne ek olarak mapin bazı kısımlarına yağmur kar yağdırma mapin hava durumuna göre suyun renk alması gibi detaylar da hoş oluyor :D
bakalım çözeceğizzz

sırasıyla fsr3.1:
ilk sıra ultra performans
ikinci sıra performans
üçüncü sıra dengeli
dördüncü sıra kalite
beşinci sıra en kaliteli
​
0926_170421.webp
0926_170445.webp
0926_170430.webp
0926_170447.webp
0926_170432.webp
0926_170449.webp
0926_170434.webp
0926_170451.webp
0926_170436.webp
0926_170500.webp

kullanıcının yaşadığı lokasyonun hava durumuna göre şekillenecek bir hava durumu mu daha mantıklı olur acaba yoksa kendin açıp kapadığın mı
Global olarak oyunun rastgele günlerde değişen hava durumu daha mantıklı, ayrıca karlı hava durumunda zemindeki karlar çok derin daha yüzeysel daha güzel gözükür bence

UnReal Engine sandım lan ahahahah :)
bende çok beğendim ya okanım
Global olarak oyunun rastgele günlerde değişen hava durumu daha mantıklı, ayrıca karlı hava durumunda zemindeki karlar çok derin daha yüzeysel daha güzel gözükür bence
ya o daha yüzeysel olabilir tabi. ben özellikleri güzel gösterebilmek için sonuna kadar açtım :D daha az biriktirebilirsin yani zeminde

oyun içi bir panel yerine imguiden panel yaptırdım. normal f10da tuttuğum geliştirici ayarlarını sadece gmler açabilirken bu paneli herkes açıyor. kaydedilen ayarlarda cfgye kaydediliyor. grafik ile ilgili aklıma başka bir şey gelmiyor sizin gelirse yorumlarda belirtebilirsiniz.​

1790499385748.webp

Geri