- Ticaret Puanı
- 8
oyun içi anlık geçiş ile sıkıntısız çalışıyor şuan. herkes dx11 oldu farklı bir şeyler yapmamız gerekiyordu. hakkını verdik.
sis biraz değişik ya. sis var aslında ama eski mantık gibi çalışıyo öyle çok şey değil nasıl desem gerçek hayattaki gibi değil. siste zaten çok kullanılan bir şey olmadığı ve diğer şeylere uyumluluğu uzattığı için süreçleri sis istemiyorumTerrain depth-volumetric sis, volumetric fog-vegetation eklenebilir hasanım, bu dx11 12 muazzam dx9exte tıkanıyoruz, önü çok açık
başka önerin varsa alabilirim ama saolasın kankammgod rays kardom volumetric sisten gelince baya gerçekçi görüntü oluşuyor sis pek sevmiyor oyuncu doğru diyosun ben kendime sadece lol haritasında kullanılacak sis yaptım savaş sisi karşıdan gelen oyuncuyu göremiyorsun game src taraflı kapanıyor verisi eğer görüş alanlarınız çakışırsa ya da hit yersen adamdan ya da saldırırsan görebiliyorsun çimlik alanlarda nehirde vs.sis biraz değişik ya. sis var aslında ama eski mantık gibi çalışıyo öyle çok şey değil nasıl desem gerçek hayattaki gibi değil. siste zaten çok kullanılan bir şey olmadığı ve diğer şeylere uyumluluğu uzattığı için süreçleri sis istemiyorumbaşka önerin varsa alabilirim ama saolasın kankamm

bakalım çözeceğizzzgod rays kardom volumetric sisten gelince baya gerçekçi görüntü oluşuyor sis pek sevmiyor oyuncu doğru diyosun ben kendime sadece lol haritasında kullanılacak sis yaptım savaş sisi karşıdan gelen oyuncuyu göremiyorsun game src taraflı kapanıyor verisi eğer görüş alanlarınız çakışırsa ya da hit yersen adamdan ya da saldırırsan görebiliyorsun çimlik alanlarda nehirde vs.
volumetric bulutlar ve gece gündüz döngüsüne ek olarak mapin bazı kısımlarına yağmur kar yağdırma mapin hava durumuna göre suyun renk alması gibi detaylar da hoş oluyor![]()
Acilen vs atmam lazım şuralardadikkat hava durumuna bakmadan oyuna girmeyin
32781 eklentisini görüntüle
32782 eklentisini görüntüle
kullanıcının yaşadığı lokasyonun hava durumuna göre şekillenecek bir hava durumu mu daha mantıklı olur acaba yoksa kendin açıp kapadığın mıAcilen vs atmam lazım şuralarda
UnReal Engine sandım lan ahahahahdikkat hava durumuna bakmadan oyuna girmeyin
32781 eklentisini görüntüle
32782 eklentisini görüntüle

Global olarak oyunun rastgele günlerde değişen hava durumu daha mantıklı, ayrıca karlı hava durumunda zemindeki karlar çok derin daha yüzeysel daha güzel gözükür bencekullanıcının yaşadığı lokasyonun hava durumuna göre şekillenecek bir hava durumu mu daha mantıklı olur acaba yoksa kendin açıp kapadığın mı
bende çok beğendim ya okanımUnReal Engine sandım lan ahahahah![]()
ya o daha yüzeysel olabilir tabi. ben özellikleri güzel gösterebilmek için sonuna kadar açtımGlobal olarak oyunun rastgele günlerde değişen hava durumu daha mantıklı, ayrıca karlı hava durumunda zemindeki karlar çok derin daha yüzeysel daha güzel gözükür bence
daha az biriktirebilirsin yani zemindesaolasın kankambabamın biz kar yağarken 3 km yürüyüp okula giderdik dediği yol
muazzam olmuş
teşekkür ederimpanel cok iyi olmus eline saglik
bu kadardı benimKarlı zemine bayıldım bayıldım bayıldım,
@Tengrist ve sen bu işi beceriyosunuz güncelleme geldikce takipteyim eline sağlık.