Çözüldü DUMP PROTO HAKKINDA YARDIM ACİL

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

osman1088

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Kolay gelsin ItemCSVReader de işim bitince dump protoyu visual studio ile derliyorum dumpProto.exe olarak geliyor fakat bu exe dosyasını napcagıma dair hic bir bilgim yok heryerde araştırdım napcagımı bilemedim daha yardımcı olabilir misiniz

Winscp üzerinde baglandıgım usr home db bölümündeki item proto item names mob proto mob names txt dosyalarını alıyorum exenin üzerine sürüklüyorum fakat bana 0 kb bir mob proto veya item proto dosya oluşturuyor ve içinde hiç bir şey yazılmamış bunu nasıl cözebilirim

Kolay gelsin ItemCSVReader de işim bitince dump protoyu visual studio ile derliyorum dumpProto.exe olarak geliyor fakat bu exe dosyasını napcagıma dair hic bir bilgim yok heryerde araştırdım napcagımı bilemedim daha yardımcı olabilir misiniz
dumproto yeni bir flag type eklendiği zaman kullanırsın genelde kullanım şeklide item_proto.txt item_names.txt mob_proto.txt mob_names.txt dosyalarını üstüne sürükleyip sana oluşturacağı item_proto ve mob proto dosyalarını locale_tr içerisindekilerle değiştirmen.
Server ile pack arasındaki typeları eşitlemeye yarıyor.
Server source > db > src > protoreader.cpp içerisindeki flaglar ile aynı olmalılar.

Zaten temiz bir alt yapılı files üzerinde calışma yapıyorum ve flaglar aynı olması gerekiyor üstüne sürükleyince item proto veya mob protoyu oluşturuyor ama 0 kb bir dosya veriyor icinde hic bir şey yazılmamış

debug olarak derliyip hata vereceği satıra bir bakın isterseniz

Çözüm
hocam ben bu item proto item names mob proto mob names TXT lerini winscpden usr home db bölümünden alıp yapıyorum dogru burası demi

hocam ben bu item proto item names mob proto mob names TXT lerini winscpden usr home db bölümünden alıp yapıyorum dogru burası demi
serverinin kurulu olduğu dizinden alıcaksın ordan kanalların içerisindeki db nin içerisinde kısyayolları olur genelde yapısın bilmediğim için tam detay veremiyorum ama onun ana dizninden alman lazım bazılarında conf kısmında oluyor

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri