DUELLODAKI OYUNCUYA SALDIRI ENGELİ

• Konuyu açan Konuyu açan RuhAvcısı
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 3
  • Gösterim Gösterim 129

RuhAvcısı

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Düellodaki oyuncu dışarıya saldıramaz - Eğer saldıran düelloda ama hedef değilse engellenir

Dışarıdaki serbest mod oyuncusu düelloya saldıramaz - Eğer hedef düelloda ama saldıran değilse engellenir

Farklı düellolardaki oyuncular birbirine saldıramaz - İkisi de düelloda ama farklı rakiplerle ise engellenir

Aynı düellodaki oyuncular normal şekilde savaşabilir - Düello sistemi sorunsuz çalışır

Bu sayede düellodaki oyuncular serbest modda bile olsalar tamamen korunaklı olurlar ve sadece kendi rakipleriyle savaşabilirler.

Dosya Eklentileri

Ellerine sağlık, zamanında vslik sunucum için bununla çok uğraşmıştım. Ben de engellemek için işlem yapmıştım ancak testlerde sorun yoktu. Sonrasında oyunu açtığımda saldıramazsın, şu an bir rakibin var gibi bildirimler gelmeye başladı ve düello isteği atılamıyordu :D
Anılarım canlandı. :cry:

Ellerine sağlık, zamanında vslik sunucum için bununla çok uğraşmıştım. Ben de engellemek için işlem yapmıştım ancak testlerde sorun yoktu. Sonrasında oyunu açtığımda saldıramazsın, şu an bir rakibin var gibi bildirimler gelmeye başladı ve düello isteği atılamıyordu :D
Anılarım canlandı. :cry:
geçmiş olsun

Geri