Yardım Dracarys Offline Shop (P2P) veritabanına yazmıyor

• Konuyu açan Konuyu açan ahmet80
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 104
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

ahmet80

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
offline_shop_npc.sql veritabanı var..

fakat oyna giriyorum. dükkan görünümünü seçiyorum.

örnek
görünüm1 30000
görünüm2 30001
görünüm3 30002

mesela görünüm2 seçiyorum görünüm 2 seçmeme ragmen görünüm1 gösteriyor sürekli ?
veritabanında offline_shop_npc.sql tablosunda type kısmında 30000 yazılı bunu degiştirilce görünümde degişiyor fakat ben görünüm 2 seçtiğimde veritabanı degişmiyor. degişmiyincede sürekli hangisini seçersen seç görünüm1 i gösteriyor?
yani veritabanını okuyor fakat yazmıyor verdiği herhangi bir hata yok. nasıl çözebilirim bilen var mı ? sorunu çözüme kavuşturana büyük dua ederim.

Merhaba,

P2P üzerinden olduğunu düşünüyorsan Metin2'ye zamanında 2014-2015 senelerinde P2P üzerinden bağlantı yapıldığından dolayı Firewall ve Source üzerinden engelleme fonksiyonu eklenmişti. Bazı oyunlarda örneğin OX haritasından köye pm veya bağırma sohbeti atamazsınız veya şeytan kulesi önünde arkadaşınızı kapalı görürsünüz bunların sebebi portlar arasındaki P2P iletişiminin olmamasından kaynaklanmaktadır. MMOTutkunları üzerinde P2P konularını inceleyip bağırma konusunu inceleyip eğer aynısı sizde de varsa bunu düzenleyerek deneyebilirsiniz. Eğer P2P sorunsuz iletişim kuruyorsa sorununuz sistem içerisindeki fonksiyonlardan kaynaklanabilir.

Merhaba,

P2P üzerinden olduğunu düşünüyorsan Metin2'ye zamanında 2014-2015 senelerinde P2P üzerinden bağlantı yapıldığından dolayı Firewall ve Source üzerinden engelleme fonksiyonu eklenmişti. Bazı oyunlarda örneğin OX haritasından köye pm veya bağırma sohbeti atamazsınız veya şeytan kulesi önünde arkadaşınızı kapalı görürsünüz bunların sebebi portlar arasındaki P2P iletişiminin olmamasından kaynaklanmaktadır. MMOTutkunları üzerinde P2P konularını inceleyip bağırma konusunu inceleyip eğer aynısı sizde de varsa bunu düzenleyerek deneyebilirsiniz. Eğer P2P sorunsuz iletişim kuruyorsa sorununuz sistem içerisindeki fonksiyonlardan kaynaklanabilir.
Bahsettiğiniz konulara dair birsey bulamadım. Konuları yoruma bırakabilir misiniz ? veya biraz daha detaylı bilgi verirseniz bende bakabilirim. Dracarys Offline Shop (P2P) bir yerde bir engelleme var oldugu kesin fakat nereden engelleniyor veya neden engelleniyor bir türlü bulamadım sorunum hayla devam ediyor. beni bu konuda çözüme kavuşturana büyük dua edicegim kesin. 2 gün kesintisiz ugraştım bu sorunu sonuç çıkaramadım. bakmadıgım denemediğim sey kalmadı. tespitlerimi paylaştım zaten konuda fakat hayla çözüm bulamadım.

Konudan bağımsız kullanmanızı önermem aktif oyunda bir süre sonra item tablosundaki verilerle çakışıp çöküyor.

bilmiyom suan item tablosunda herhangibir sorun yok bende çakışma gerektirecek. çünkü anlık ekliyor ve silir. sadece tek sorun yaşadıgım. offline_shop_npc.sql tablosu da sorun yaşıyorum.. offline_shop_item.sql sorunsuz işliyor ve temizliyor.

Geri