Çözüldü dracarys nesne marketi yardım

• Konuyu açan Konuyu açan asilords
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 15
  • Gösterim Gösterim 362
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

asilords

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Günlerdir bununla ugrasıyoum ne ejderha parası verisini çekiyor ne itemleri, ava2 den de söktüm normal dracarys'tan da veriler gelmiyor daha önce aynı sorunu yaşayanlar olmuş çözümü bulamadım. beni bu dertten kurtarıp yardımcı olabilecek var mı.

1107_110725.webp

Çözüm
MUTLU SON. Günlerdir uğraşın sonunda bir yorum ile işler değişti :) @damador

split_argument i alttakiyle değiştirin.

utils.cpp

1:
Genişlet Daralt Kopyala
void split_argument(const char* argument, std::vector<std::string>& vecArgs)
{
    std::string arg = argument;
    boost::split(vecArgs, arg, boost::is_any_of(" "), boost::token_compress_on);
}

utils.h

2:
Genişlet Daralt Kopyala
extern void split_argument(const char *argument, std::vector<std::string> & vecArgs);

Anydan bağlanıp yardımcı olmak isteyen @afitap92 ve yorum yapanlara teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-11-07 214316.webp
Sırasıyla Server-Client-Python tarafında bu verilerin yüklendiği her yere log veya chat mesajları ekleyerek test et. İllaki bir yerde değerler 0 falan dönecektir. Tespit ettiğin yere göre de inceleme yaparsın.

Ayrıca aklıma gelen bir diğer ihtimal ise, DB src içinde makrosuz/definesiz bir ekleme olabilir kontrol etmende fayda var.

Merhaba, bu defineyi aktif ettiniz mi? "ENABLE_ITEMSHOP_TO_INVENTORY"

Günlerdir bununla ugrasıyoum ne ejderha parası verisini çekiyor ne itemleri, ava2 den de söktüm normal dracarys'tan da veriler gelmiyor daha önce aynı sorunu yaşayanlar olmuş çözümü bulamadım. beni bu dertten kurtarıp yardımcı olabilecek var mı.

26726 eklentisini görüntüle
Valianttakini sökmeyi denesene ordaki sıkıntısız çalışıyodu

Valianttan da söküp ekledim aynı hata hala yorumlardarı dikkata alarak her şeyi denedim sanırım marty sama 5.8 le alakalı durum.

1107_171401.webp

Son düzenleme:
arvis2 dosyasında aynı sıstem mevcut orda alıp sokersenız cozume kavuşursunuz

26726 eklentisini görüntüle
ava2 den söktüm bende sorunsuz kullanıyorum ishop.sql bunları aldın mı mysqlden

1762535613793.webp

martysama 5.8 e eklerken bende böyle bi hata almıştım split_argument'i değiştirince düzelmişti

MUTLU SON. Günlerdir uğraşın sonunda bir yorum ile işler değişti :) @damador

split_argument i alttakiyle değiştirin.

utils.cpp

1:
Genişlet Daralt Kopyala
void split_argument(const char* argument, std::vector<std::string>& vecArgs)
{
    std::string arg = argument;
    boost::split(vecArgs, arg, boost::is_any_of(" "), boost::token_compress_on);
}

utils.h

2:
Genişlet Daralt Kopyala
extern void split_argument(const char *argument, std::vector<std::string> & vecArgs);

Anydan bağlanıp yardımcı olmak isteyen @afitap92 ve yorum yapanlara teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-11-07 214316.webp

Çözüm
5.8 üzerinde bende ekleme yaptım ama nesnede birden fazla farklı itemi aldığında db'ye MALL olarak pos değeri 0 ekliyor hepsini ve nesne deposuna sadece 1 item geliyor bazen o da gelmiyor. tek tek itemin alınca sorun olmuyor ama MALL kısmında item bırakıp birden fazla defa itemler alındığında üst üste biniyor sanırım bu sorun sizde var mı?

5.8 üzerinde bende ekleme yaptım ama nesnede birden fazla farklı itemi aldığında db'ye MALL olarak pos değeri 0 ekliyor hepsini ve nesne deposuna sadece 1 item geliyor bazen o da gelmiyor. tek tek itemin alınca sorun olmuyor ama MALL kısmında item bırakıp birden fazla defa itemler alındığında üst üste biniyor sanırım bu sorun sizde var mı?
Ben de nesneye deposuna değil direkt envantere gönderiyor itemi

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri