- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır dil sistemi ve hataları ile uğraşıyorum çok şükür bitirdim. Şuan çok düzgün bir şekilde çalışıyor bütün diller yalnız ben filesimde oyuncuların oyun içi veya dışı dil değiştirmesini istemiyorum bu sebepten locale.cfg yi tamamen işlevsiz hale getirip player veritabanında bulunan player_index bölümüne yeni bir locale sütun açıp buradan kontrol etmek istiyorum bunun sebebi ilerleyen aşamada projem geliştikçe bu kısmı aktif kullanacağım.
Şimdi arkadaşlar konu ile alakalı sormak istediğim birkaç soru var
Dil sistemini mysql dan belitleyebilirmiyiz. Eğerki uygunsa bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yorumlarda yardımcı olabilirmi.
Oyunun orijinalinde bulunan aynı istediğim mantıkta çalışan bir sistem varmı gerekli bilgiyi cliente taşıyan bir sistem varmı varsa nedir?
Bu işlem için kullanabileceğim farklı bir yol varımdır.
Kuracağım sistem için en mantıklı yol ne olur sizce?
İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Şimdi arkadaşlar konu ile alakalı sormak istediğim birkaç soru var
Dil sistemini mysql dan belitleyebilirmiyiz. Eğerki uygunsa bu konu hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlar yorumlarda yardımcı olabilirmi.
Oyunun orijinalinde bulunan aynı istediğim mantıkta çalışan bir sistem varmı gerekli bilgiyi cliente taşıyan bir sistem varmı varsa nedir?
Bu işlem için kullanabileceğim farklı bir yol varımdır.
Kuracağım sistem için en mantıklı yol ne olur sizce?
İlginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim.