Destiny 2 Malfeasance nasıl elde edilir?

LikapaTR

I LIKE TO BAN
Site yetkilisi
Admin
Geliştirici
Mesaj
590
Çözümler
3
Beğeni
739
Puan
814
Ticaret Puanı
0

Destiny 2: Forsaken oyunundaki Malfeasance nasıl elde edilir?

Dediğimiz gibi, bu silahı elde edebilmek için uzun bir yola gireceksiniz. Bu yüzden, öncelikle özet bir şekilde bu silahın nasıl elde edileceğinizi sizlere anlatacağız. Ardından da, bir sonraki başlığımızda her görev adımını detaylı şekilde sizlere sunacağız.

Malfeasance isimli silahı alabilmek için öncelikle bu silahın görevini bulmanız gerekiyor. Bahsettiğimiz görevin adı The Seething Heart ve The Seething Heart, Gambit oyun modunun sonunda, şansınıza bağlı olarak düşüyor. Yalnız, bu görevin size düşebilmesi için öncelikle şansınıza Ascendant Primeval Servitor isimli Primeval düşmanın karşınıza çıkması gerekiyor. Ascendant Primeval Servitor isimli düşmanı öldürebilirseniz, garanti olarak The Seething Heart görevinin sahibi olacaksınız.

Aslında işin en zor ve en şans gerektiren kısmı, görevi bulabilmek. Görevi bulduktan sonra öncelikle The Tower üzerinden Drifter ile konuşmanız gerekiyor. Drifter, sizden 25 adet Taken düşmanını öldürmenizi isteyecek. Yalnız, bu düşmanların sarı can barına sahip olması gerekiyor. Yeterince Taken öldürdüğünüz zaman ise direkt olarak The Corrupted isimli Strike görevini tamamlamanız gerekecek.

The Corrupted da bittiyse, uzun bir görev sizleri bekliyor. Bu adımda Gambit modunda oyun kazanarak ve Mote depolayarak puan kazanmanız gerekiyor. Ardından da yine Gambit modunda 25 adet Gardiyan öldürüp, takımınızdan sizin veya başka birinin Invader olarak Team Wipe yapması gerekiyor. Yani, karşı takımdaki 4 kişinin de öldürülmesi gerekiyor oyun sırasında.

  1. Ascendant Primeval Servitor isimli düşmanı, Gambit içerisinde öldürün.
  2. Drifter ile konuşun.
  3. 25 adet sarı canlı Taken öldürün.
  4. The Corrupted isimli Strike görevini bitirin.
  5. Gambit karşılaşması kazanın ve Mote depolayın.
  6. Gambit içerisinde 25 adet Gardiyan öldürün, Team Wipe yapın/yaptırın.
  7. Drifter ile konuşun, silahın sahibi olun.

Şimdi, The Seething Heart görevinden daha detaylı bir şekilde bahsedelim

The Seething Heart isimli görevin sahibi olabilmek için muhtemelen bolca Gambit oynamanız gerekecek; Gambit içerisinde, her tur sonunda çıkan Primeval düşmanlar arasından Ascendant Primeval Servitor olanı bulmanız ve öldürmeniz gerekiyor. Ascendant Primeval Servitor, The Dreaming City içerisindeki Curse seviyesine göre daha sık veya daha nadir çıkabiliyor. Her 3 haftada 1 kez bahsetmiş olduğumuz Curse seviyesi zirve yapıyor ve özellikle o zamanlarda bu düşmanı bulmaya çalışmanızı öneriyoruz.

Eğer Ascendant Primeval Servitor isimli düşmanı bulduysanız ve öldürdüyseniz, artık elinizin altında The Seething Heart isimli bir görevin olması gerekiyor. Bu görevin ilk adımında The Tower bölgesine gidip, Drifter ile konuşmanız, ardından da 25 adet sarı canlı Taken düşmanı öldürmeniz gerekiyor. Bu, bize soracak olursanız Destiny 2: Forsaken – Malfeasance görevleri arasındaki en kolay olanı. Eğer The Dreaming City bölgesini ziyaret ederseniz, orada bolca ihtiyacınız olan düşmanı bulabilirsiniz.

25 adet Taken ırkından sarı canlı yaratığı öldürdükten sonra, The Corrupted isimli Strike görevinin özel bir sürümü ile karşılaşacaksınız. Bu görevi yapmanız gerekiyor. Burada oldukça önemli bir nokta var: Özel The Corrupted görevine en fazla 3 kişilik takımlar ile girebiliyorsunuz ama bu 3 kişilik takım, siz görevi başlattığınız zaman 6’ya çıkıyor. Bu yüzden, göreve başladıktan sonra 3 farklı arkadaşınızı daha göreve davet ediyorsunuz ama Bungie, bu konuda oyuncuları uyarıyor: The Corrupted, 3 kişi için optimize edildi ve 6 kişilik takımlar, bu görevde bazı hatalara yol açabilir.

Malfeasance isimli silahı kazanmanın ortasına geldiniz artık. Fakat asıl iş şimdi başlıyor. The Seething Heart görevinin bu adımında Gambir karşılaşması kazanıp, Mote depolamanız gerekiyor ama Mote konusunda dikkatli olmanız lazım. Şöyle ki, Mote depoladığınız zaman puanınız artıyor ama Mote kaybettiğiniz zaman, kaybettiğiniz kadarın 2 katı, görev puanınızdan düşüyor. Yani, bir karşılaşmada 10 Mote kaybederseniz, görevinizden 20 Mote puanı düşüyor. Bu adımda çok dikkatli olup, güvenli oynamanızı öneriyoruz.

Malfeasance, sadece 1 görev sonra sizin olacak

Eğer bir şekilde, bir önceki görevi bitirdiyseniz, şimdi son görev elinizde olmalı. Yalnız bu görevde de Gambit isimli oyun modunu sıkça ziyaret etmeniz gerekecek; öncelikle 25 adet Gardiyan öldürmeniz gerekecek. Bu adımda, siz bir Invader olarak karşı tarafı ziyaret etseniz de, Invader olarak siz ziyaret edilseniz de, göreviniz sayılıyor.

25 adet Gardiyan öldürmeye çalışırken, bir yandan da Team Wipe yapmak isteyebilirsiniz; Malfeasance silahını istiyorsanız, görevin en zorlu adımı bu. Team Wipe demek, Gambit sırasında siz veya takımınızdan başka birisinin Invader olarak karşı tarafa geçip, hızlı bir şekilde 4 oyuncuyu da öldürmesi demek. Bu adımı siz yapsanız da sayılıyor, sizin takımınızdan başka birisi Team Wipe yapsa da sayılıyor.

Eğer bir şekilde Team Wipe yapmayı da başardıysanız, ardık Drifter ile konuşup, o efsanevi Malfeasance isimli silahı alabilirsiniz. Malfeasance, temelinde bir Exotic Hand Cannon. Explosive Shadow, Corkscrew Rifling, Extended Mag, Taken Predator ve Heavy Grip ekstralarını bulunduran bu silah; Aim to Misbehave isimli oldukça güzel görünen bir kaplamaya da sahip. Tabii bu kaplamayı ayrıca, şansınıza bağlı olarak elde edebiliyorsunuz.

Alıntı: Mavi Kol



 
Geri
Üst