Çözüldü Demirci Craft Hk.

• Konuyu açan Konuyu açan SidneS
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 167
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SidneS

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar selamlar ufak bi sorum var 5 saattir uğraşıyorum çözemedim filesim item protoyu mysqldan çekiyor Asd Yüzüğü isimli Yüzüğü Fetih Yüzüğü olarak değiştirdim fakat reload q yapıyorum Reboot atıyorum ne yaparsam yapayım itemin ismi değişmiyor bunun çözümü ne olabilir kesinlikle packdan falan çekmiyor packta item_names.txt falanda yok

Çözüm
mysqlda item list gözüküyor mu ?
Kardeşim söyle bi olay var mysqlda item protoda hem Çince isimleri hemde locale nameleri var game sourceye baktığımda isimleri herşeyi mysqldan çekiyor fakat naviden isim değiştirdiğimde oyuna yansımıyor packda kesinlikle item proto item_names.txt falan yok sunucudada yok direk mysqldan çekiyor fakat Mysql2Proto ile neu item proto yükleyip çözdüm sorunu
kral ya oyuna item eklemeyi bilmiyor claude ile sağa sola racon kesiyor

1790602701410.webp

kral ya oyuna item eklemeyi bilmiyor claude ile sağa sola racon kesiyor

32812 eklentisini görüntüle
Olum o kadar canını acıtmısım ki her konuda beni düşürmek için elinden geleni yapıyorsun 100k ya files aldım files mysqldan çekiyor itemleri fakat iteminin ismini değiştirsem bile oyunda değişmiyor yardım istedim sen eğlenmene bak düşünme bunları boşver dua edin Barbaros wareze düştüde 2 sistem sahibi oldunuz benden uzak dur konularıma yorum yapmazsan sevinirim 10 tane hesabınla beğen yorumunu 😂😂😂

Not:Yapay zeka kullansam buraya konu açmazdım kendini belli etme fazla xd

mysqlda item list gözüküyor mu ?
Kardeşim söyle bi olay var mysqlda item protoda hem Çince isimleri hemde locale nameleri var game sourceye baktığımda isimleri herşeyi mysqldan çekiyor fakat naviden isim değiştirdiğimde oyuna yansımıyor packda kesinlikle item proto item_names.txt falan yok sunucudada yok direk mysqldan çekiyor fakat Mysql2Proto ile neu item proto yükleyip çözdüm sorunu

Çözüm
Dump Protoyla protoları kapatıp locale packine atıp locale packini kapatmayı unutmuşsundur muhtemelen

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri