Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Uzun süredir bu hatayı çözmek için dosyalarımı kontrol ediyordum. Fark ettim ki 0 byte yani boş bir msm dosyası olduğunda bu hatayı veriyor. Pack dosyalarınızda programlar vasıtasıyla arama yaparak o dosyayı düzeltin veya kaldırın böylelikte artık debug modda bu hatayı almıyacaksınız.
Hatayı az önce düzelttim geri alıp görsel eklemeye üşendim bu yüzden bu görseli internet üzerinden buldum.
Uzun süredir bu hatayı çözmek için dosyalarımı kontrol ediyordum. Fark ettim ki 0 byte yani boş bir msm dosyası olduğunda bu hatayı veriyor. Pack dosyalarınızda programlar vasıtasıyla arama yaparak o dosyayı düzeltin veya kaldırın böylelikte artık debug modda bu hatayı almıyacaksınız.
Hatayı az önce düzelttim geri alıp görsel eklemeye üşendim bu yüzden bu görseli internet üzerinden buldum.
oyun acıldı yoksay tıklayınca hocam fakat bu hata bızım ıcın engelmı ona gore ıslem yapalım eger engel degılse yoksay tıklayarak bu sekıldede kullanabılırız
oyun acıldı yoksay tıklayınca hocam fakat bu hata bızım ıcın engelmı ona gore ıslem yapalım eger engel degılse yoksay tıklayarak bu sekıldede kullanabılırız
hocam sımdı olay su realsede ve dısburuturde gırıs yapıldı zaman hıc bır syrs hatası vermıyor fakat debugdan gırıs yapıldı zaman syrs hataları meydana cıkıyor tmm debug modu sıstemsel olarak duzen acısında olması gereken bu fakat neden realse veya disburator degılde debugda cıkıyor o mantıgı cozmeye calısıyorum anlamıyorum eger debug modunda oyuncular ornek verıyorum clıent gırısı asla saglamaz gırıs sagladıkladı clıent arka planda ıse debug modunda bu hatala karsılasmamız oyuncuyuda etkılıyorsa kaldırım hıc proglem degıl
Debug mod, adından da anlaşılacağı üzere hata ayıklama modudur. Distribute ve Release modunun yakalayamadığı hataları yakalar. Bu yüzden bu tür hatalar genellikle debug modda ortaya çıkar.
Hataya gelecek olursak; capacity > 0 hatasına neden olan şeyin ne olduğu önemli bir soru işareti. Örnek veriyorum; bir moba da ait olabilir, bir npcye de ait olabilir. Özetle bu gibi hataları ciddiye almak gerekir.