Soru Debug için Windows Mi yoksa Freebsd Mi?

• Konuyu açan Konuyu açan zodiac160
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 61
Herhangi bir konuda danışmak istediğiniz soru varsa bu öneki seçebilirsiniz.

zodiac160

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Hep bir ikilemde kaldığım bir konu var. Metin2de core düşmesi yaygın bir problem. Bu tarz problemleri aşmak için debug ederek kontrol ediyoruz. Freebsd tarafında GDB ve Valgrind kullanıyoruz benim bildiğim bu ikisi belki profesyonel olarak çalışan arkadaşlar daha farklı araçlar biliyordur. Windows tarafında ise genelde Visual studio kullanıyoruz. Sizce en iyi debug sonucunu görebileceğimiz ortam Windows tarafında mı yoksa Freebsd tarafında mı? Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

bence kesinlikle windows anlık olarak hata veren koda yönlendiriyor live debugta çok iyi özellik

Çözüm
bence kesinlikle windows anlık olarak hata veren koda yönlendiriyor live debugta çok iyi özellik
Windowsda örneğin game serveri debug olarak build aldığımızda bir hata ile karşılaşırsak doğrudan pencere kapanıyor mu yoksa hata bilgilerini göstermeye devam ediyor mu? Çünkü ben hiç windows tarafında metin2 game debug etmedim

Windowsda örneğin game serveri debug olarak build aldığımızda bir hata ile karşılaşırsak doğrudan pencere kapanıyor mu yoksa hata bilgilerini göstermeye devam ediyor mu? Çünkü ben hiç windows tarafında metin2 game debug etmedim
visualden live debug ile çalıştırırsan hatayı gösteriyor yoksa loglardan devam ediyorsun yine

Geri