Yardım DB item_proto oluşturma

• Konuyu açan Konuyu açan matraxf
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 88
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

matraxf

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Arkadaşlar item_proto'yu txt'den okutuyorum, fakat website paneli kurdum ve nesne markete eşya eklemem için DB'item_proto'nun dolu olması gerekiyor ve benim boş bi türlü tabloları dolduramadım yardımcı olabilecek birisi varmı?

Çözüm
manuel olarak ekledim, nacivatta item_proto'ya gelip New Query diyorsunuz item_proto.txt'i sql'ya çevirin sql'yi tex ile açın ctrl+a ile kopyalayıp nacivat'a yapıştırın sonra Run deyin yüklenir
bu sorunla hıc ılgılenmedım fakat hocam fıkırlerımı beyan etmek ıstıyorum sızı yanlıs yonlendırme yapmıyım ıtem_proto uft8 formatlama oldugunda emınmısınız bır kontrol edıp denermısınız

marty kullanıyorsanız client src içerisinde tools kısmında mysql2proto olması lazım. Onunla yapılıyordu diye hatırlıyorum. Bir kontrol edin

manuel olarak ekledim, nacivatta item_proto'ya gelip New Query diyorsunuz item_proto.txt'i sql'ya çevirin sql'yi tex ile açın ctrl+a ile kopyalayıp nacivat'a yapıştırın sonra Run deyin yüklenir

Çözüm
Mirror2db diye bir ayarı daha var ordanda oluyor conf içerisinde ftp kısmında db'nin, açıldıktan sonra restart verilince sql'e yazıyor

Geri