Yardım Damage gösteriminde ufak bir problem

• Konuyu açan Konuyu açan zodiac160
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 42
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

zodiac160

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, damage gösterimiyle ilgili ufak bir problemim var. Atak yaparken sadece mouse ile seçtiğimiz mob'a verilen hasar görünüyor. Mouse ile seçtiğimiz mob ölünce diğer gruptaki moblara verilen hasarlar görünmüyor. Bunu Mouse ile seçmeden bağımsız olacak hasar gören her bir mob için gösterim nasıl sağlanır?

Bu tarz bir şey olmayacak çünkü pelerin basıldığında 100 mob için 100 damage hasarı oluşmayacak hasar verildikçe mouse ile seçim yapmasam bile o verilen hasar görünsün istiyorum

Mentionladığınız konu playerlar için çözüm sunuyor. Ama konu yanıtlarında bazıları moblar için de düzeltme sunmuşlar. Sizin isteğiniz de moblar için görünmesi zaten.

Mentionladığınız konu playerlar için çözüm sunuyor. Ama konu yanıtlarında bazıları moblar için de düzeltme sunmuşlar. Sizin isteğiniz de moblar için görünmesi zaten.
Ben onu örnek olması için koydum böyle bir durum söz konusu olmamalı. Moblarda her hasar alan mobtan damage görünmek yerine tek bir damage görünecek. Şuan ki durumda mouse ile seçtikçe damage görünüyor seçmezsen görünmüyor bu durumu istemiyorum

Geri