Yardım Düz vurulduğunda kılıcın efekt dosyasını bulamıyorum

Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

REISHEN

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Daha detaylı şekilde anlatacak olursak şöyle göstereyim bir tane filesta giymeli şeklinde ayarlanmış farklı farklı renkleri mevcut fakat ben bir türlü mse dosyalarını bulamadım tam olarak bu düz vuruş efekti yani orijinal olan mse dosyası nerede oluyor veya bu dosyaları nasıl bulabilirim ?
Ekran görüntüsü 2025-10-24 084251.webp

Evet bu da değiştiriyor baktım hocam fakat sadece rengarenk şekilde değiştiriyor benim yukarıdaki attığım filesta farklı farklı renkleri var giymeli şekilde ayarlanmış files elimde mevcut fakat mse dosyası mı veya başka bir şey mi bir türlü nerede olduğunu bulamadım

Evet bu da değiştiriyor baktım hocam fakat sadece rengarenk şekilde değiştiriyor benim yukarıdaki attığım filesta farklı farklı renkleri var giymeli şekilde ayarlanmış files elimde mevcut fakat mse dosyası mı veya başka bir şey mi bir türlü nerede olduğunu bulamadım
Char_item.cppde affect eklenmiş olabilir. Oralara baktınmı. Şu item giyilirse şu efeckti versin gibisinden.

Varsayılanda bu olay herhangi bir .mse veya .dds vb. olmadan çalışıyor Metin2'de.
Directx tarafından çizilip renklendiriliyor. Ama filesin içeriğini görmeden net bir şey söylenemez. Yaptıkları düzenlemelere göre durum değişir.

Hangi filesti bu, müsait zamanda bende bakayım.
başka bir forumda pvp61lvl olarak geçiyor burada link vs atamıyorum herkesin bildiği forumda :D

Char_item.cppde affect eklenmiş olabilir. Oralara baktınmı. Şu item giyilirse şu efeckti versin gibisinden.
Baktım şimdi dosyaya da affect atanmamış hocam item kodunu vs arattım çıkmadı

Varsayılanda bu olay herhangi bir .mse veya .dds vb. olmadan çalışıyor Metin2'de.
Directx tarafından çizilip renklendiriliyor. Ama filesin içeriğini görmeden net bir şey söylenemez. Yaptıkları düzenlemelere göre durum değişir.
Hocam günlerdir aramadığım yer kalmadı valla içeriğine bir bakabilir misiniz bu sistem bayağı hoşuma gitti de zahmet olmazsa

Bu sisteme bende bakmıştım weapon tracer olarak çekiyo item pototodan dosyaları define yok yalniz

Geri