Çözüldü Dönüşüm

• Konuyu açan Konuyu açan conam2323
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 9
  • Gösterim Gösterim 122
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

conam2323

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
arkadaşlar oyunda dönüşüm küresini çagırıyorum ve üstüne basıyorum yanlış ticaret eşyası diyor ve dönüşmüyor...ama "polyitem 534" mesela küre geliyor ve dönüşüyor benim amacımda metinlere bu dönüşüm kürelerini koymak ama item names daki küreleri koyunca sag tıklayınca dönüşmüyor bunu nasıl halledelim..teşekürler

Normalde GM hesabım ile çağırınca olmuyor...moblardan düşünce olacak diyorsunuz öyle mi

Dönüşüm küresinin normalde düşmesi için mob_protoda POLYMORPH_ITEM sütununa değer girmen gerek ama metin için bu değeri girersen metin dönüşüm küresi düşer muhtemelen yabani uşak gibi küreler düşsün istiyosan iki seçenek biri quest biri kaynak kodunda düzenleme

Dönüşüm küresinin normalde düşmesi için mob_protoda POLYMORPH_ITEM sütununa değer girmen gerek ama metin için bu değeri girersen metin dönüşüm küresi düşer muhtemelen yabani uşak gibi küreler düşsün istiyosan iki seçenek biri quest biri kaynak kodunda düzenleme
Ben geçenlerde oyundaydim şansıma bir 32 lv bir mob kestim küre düştü baktım tıkladım dönüştü Ama GM hesabi ile dönüşüm kuresini çağırınca donusmedi şimdi üstteki arkadaş da yorum yapmış dedi moblara ekleyin dönüşüm kürelerini dönüşecektir bende içimden dedim doğrudur..yani küreleri moblara ekleyince dönüşür diye düşündüm akşama doğru deneyeceğim bakalım moblara ekliyecem düşünce dönüşecek mi bence dönüşür..

Ben geçenlerde oyundaydim şansıma bir 32 lv bir mob kestim küre düştü baktım tıkladım dönüştü Ama GM hesabi ile dönüşüm kuresini çağırınca donusmedi şimdi üstteki arkadaş da yorum yapmış dedi moblara ekleyin dönüşüm kürelerini dönüşecektir bende içimden dedim doğrudur..yani küreleri moblara ekleyince dönüşür diye düşündüm akşama doğru deneyeceğim bakalım moblara ekliyecem düşünce dönüşecek mi bence dönüşür..
mob_protoda dediğim sütunda değer varsa düşen dönüşüm küresi dönüşülebilir olacak zaten. Dönüşüm küreside beceri kitabı gibi çalışıyor çağırdığın zaman boş değer ile geliyor dönüşemiyorsun polyitem yazıp çağırırsan yazdığın değer sockete yazıldığı için dönüşebilirsin.

char_item.cpp bool CHARACTER::ItemProcess_Polymorph(LPITEM item) inceleyebilirsin

Sen diyorsun ki mob protoda en üstteki exp anti flag kısmındaki sutunlardan bahsediyorsun değil mi kardeşim
Evet
1744297811852.webp

Ha bu anladım peki mesela 70104 diyor bu hangi hayvana dönüşüyor...70104ün en sol tarafinda dönüştüğü mob kodu mu var

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri