Çözüldü Dönüşüm Kaldırma ( Metal Sürükleyince Sarı Yanma Sorunu)

• Konuyu açan Konuyu açan pinti3712
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 11
  • Gösterim Gösterim 130
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

pinti3712

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Zehir kılıcının dönüşümünü kaldırdım refine proto üzerinden artık dönüşümü kapalı sorun yok fakat büyülü metali üstüne surukledigimde sarı yanıyor sanki artı basabilirmişsin gibi basmaya çalışınca bu itrm daha fazla yukseltilemez diyor. O sarı yanmasini istemiyorum bunu nasıl yapabilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz ve yardımlarınız için

pack tarafındaki protodan da kaldırman gerekiyor.

zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim siz yazdıktan sonra dediğinizi yaptım packleri kapattım reboot attım fakat sonuç aynı değşmedi
Merhaba,
Rafine_protodan kaldırmak değiştirmez. Refine protoya eklenen değerler silahın dönüşürken istediği itemleri belirlemek içindir.
0 ile 500 arasında yazarsan demircide, 500 ve üzeri yazarsanda epic surada dönüşür itemin.
Dönüşümü kaldırmak istiyosan, item_protodan kaldırcaksın 0 yazabilirsin. Hem server tarafından txtsi var onu değiştir. Hemde pack kısmında localeye attığımız kapalı protoyu değiştir. Sonra rebootla kalkar.
İtem protodan kaldırmak içinde zehir kılıcıının satırına gel, sğdan sola doğru kaydırdığında dönüşeceği itemin vnumu yazar. Oyundan bakarsın neye dönüşüyosa, hemen yanındaki değerde örneğin 701, veya 256 gibi sayılarda refine protoya verilen vnumlardır. Zaten dediğim yerlere bakarsan daha iyi anlarsın.

Merhaba,
Rafine_protodan kaldırmak değiştirmez. Refine protoya eklenen değerler silahın dönüşürken istediği itemleri belirlemek içindir.
0 ile 500 arasında yazarsan demircide, 500 ve üzeri yazarsanda epic surada dönüşür itemin.
Dönüşümü kaldırmak istiyosan, item_protodan kaldırcaksın 0 yazabilirsin. Hem server tarafından txtsi var onu değiştir. Hemde pack kısmında localeye attığımız kapalı protoyu değiştir. Sonra rebootla kalkar.
İtem protodan kaldırmak içinde zehir kılıcıının satırına gel, sğdan sola doğru kaydırdığında dönüşeceği itemin vnumu yazar. Oyundan bakarsın neye dönüşüyosa, hemen yanındaki değerde örneğin 701, veya 256 gibi sayılarda refine protoya verilen vnumlardır. Zaten dediğim yerlere bakarsan daha iyi anlarsın.
öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim hocam. durumu şöyle açıklayayım sunucu tarafında game/share/conf içinde itemproto.txt item names.txt var. İtem proto içinde zehir kodu 189 bunun refine ve refine setini 0 0 yaptım. Bunu yapınca zehirin dönüşümü kalktı büyülü koyunca dahafazla geliştiremezsin diyor aşağıda ama sarı şekilde yanıyor üstüne sürükleyince. Pack tarafında ise aynı işlemi yaptım fakat hala sarı görünüyor hocam

öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim hocam. durumu şöyle açıklayayım sunucu tarafında game/share/conf içinde itemproto.txt item names.txt var. İtem proto içinde zehir kodu 189 bunun refine ve refine setini 0 0 yaptım. Bunu yapınca zehirin dönüşümü kalktı büyülü koyunca dahafazla geliştiremezsin diyor aşağıda ama sarı şekilde yanıyor üstüne sürükleyince. Pack tarafında ise aynı işlemi yaptım fakat hala sarı görünüyor hocam
Sarı derken, üzerine birşey sürüklediğin zamanmı sarı yanıyor. Yoksa şuanda sarımı yanıyor.

Sarı derken, üzerine birşey sürüklediğin zamanmı sarı yanıyor. Yoksa şuanda sarımı yanıyor.
üzerine büyülümetal sürüklediğimde yani artı basmaya çalıştığımda sarı renkte yanıyor. artı 1 iteme büyülü metal sürükleyince bırakmadan önce sarı yanar ya artı basabilirsin anlamında olan. artı 9 itemdede dönüşümü yoksa büyülü metali sürüklediğinde kırmızı yanar. ben dönüşümü kaldırdım yinede sarı yanıyor hocam sorun bu

Pack tarafındaki proto düzgün işlenmediği için çalışmamış. Oyun kapalıyken locale packi kapatılınca düzeldi.

Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri