- Ticaret Puanı
- 0
Kankam böyle oldu ekran onu nasıl düzeltcemBu hata değil oyun yavaşlayabilir diyor tamam de devam et
Göremiyorum ekran görüntünü ne oldu nasıl oldu ?Kankam böyle oldu ekran onu nasıl düzeltcem
onu nasıl yapcamGame ime yi external ime yap öyle dene bi
kırmızı işaretledim kısım diğerinde yokGöremiyorum ekran görüntünü ne oldu nasıl oldu ?
Üste kaymış çünkü client ondan yokkırmızı işaretledim kısım diğerinde yok
nasıl kaydı işte onu çözemiyorumÜste kaymış çünkü client ondan yok
Ayarlarda var ya dostum görmüyor musun?onu nasıl yapcam
Gördüm kardeşim aynı Clientsource baştan düzeltecem bakalım olacak mı yarın denicemAyarlarda var ya dostum görmüyor musun?
Client sourcede düzenleme yaptın mı? Ne yaptın yaptıysan?Gördüm kardeşim aynı Clientsource baştan düzeltecem bakalım olacak mı yarın denicem
Köpek modu yaptım en son Clientsource oldu ekranı acayım dedim ekran büyüdü böyle oldu ama yarın tekrar düzenleme yapacam baştan inşallah düzelir kardeşimClient sourcede düzenleme yaptın mı? Ne yaptın yaptıysan?
Eklediğin kodlarıda kontrol et belki eksik vrya hatalı bir yere ekleme yapmışsındırKöpek modu yaptım en son Clientsource oldu ekranı acayım dedim ekran büyüdü böyle oldu ama yarın tekrar düzenleme yapacam baştan inşallah düzelir kardeşim
Bakalım inşallah olurEklediğin kodlarıda kontrol et belki eksik vrya hatalı bir yere ekleme yapmışsındır
Onu da denedim olmadıbaşka bir config.exe kullan, kullandığın config.exe 'den de kaynaklanıyor olabilir.