Çözüldü Client build alırken discord_rpc.h hatası

• Konuyu açan Konuyu açan Archive
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 75
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Archive

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Ekran görüntüsü 2025-03-30 170249.webp

Çözüm
link paylasmanın dogru oldugunu dusunmuyorum fakat xxx forumunda buldugum sistem bu konuyu ilgilendirecek sistem oldugu icin size linki ozelden atıyorum adımları izliyerek kendinize uygun bir calısma sergiliyebilirsiniz suan teldeyim sistem benim isime yaramadıgı icin sildim ben size linkki ozelden atıcam siz gerekeni yaparsınız konu özelinize dahil oldu..
yasadıgım en lanet sorun discord_rpc sistemi varsa tum sistemi silmeniz gerekecek ama eger kullanmak istiyorsanız sistemi tekrar gozden gecirmeniz gerekiyor

yasadıgım en lanet sorun discord_rpc sistemi varsa tum sistemi silmeniz gerekecek ama eger kullanmak istiyorsanız sistemi tekrar gozden gecirmeniz gerekiyor
ben bunu bi ara çözdüm sonra server düzenlemeyi bıraktım bilgisayarı sattım ettim bişeyler oldu sonra bidaha bilgisayar topladım bidaha server hazırlıcaktım bunun bütün herşeyini unuttum malesef

sistemi kullanacakmısınız yoksa kaldıracakmısınız her iki yol uzerinde sistemi paylasıp size uygun olan calısmayı sergilersiniz

link paylasmanın dogru oldugunu dusunmuyorum fakat xxx forumunda buldugum sistem bu konuyu ilgilendirecek sistem oldugu icin size linki ozelden atıyorum adımları izliyerek kendinize uygun bir calısma sergiliyebilirsiniz suan teldeyim sistem benim isime yaramadıgı icin sildim ben size linkki ozelden atıcam siz gerekeni yaparsınız konu özelinize dahil oldu..

Son düzenleme:
Çözüm
link paylasmanın dogru oldugunu dusunmuyorum fakat xxx forumunda buldugum sistem bu konuyu ilgilendirecek sistem oldugu icin size linki ozelden atıyorum adımları izliyerek kendinize uygun bir calısma sergiliyebilirsiniz suan teldeyim sistem benim isime yaramadıgı icin sildim ben size linkki ozelden atıcam siz gerekeni yaparsınız konu özelinize dahil oldu.
yardımın için teşekkür ederim.

Rica ederim sorununuz cozuldugu zaman konuyu isaretlersiniz en azında bu sorunu yasıyan arkadaslarda faydanır iyi bayramlar dilerim

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri