ChatGPT türevi yapay zeka yorumları icon eklentisi

• Konuyu açan Konuyu açan Tengrist
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 222

Tengrist

Yardımsever Üye
Yardımsever Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Bazı girilerde yapay zeka içerikleri açıkça belli oluyor, bunların aynen copy paste atılması kullanıcı deneyimine ve çoğunlukla yanlış bilginin yayılmasına sebep oluyor.

Yapay zekadan bire bir kopyalanan girilere kullanıcı yapay zeka yorumudur eklenmesi zorunlu hale getirilip, belki bir button eklenip, girinin en başında yapay zeka cevabı şeklinde bir yazı veya AI iconu belirse daha kullanışlı olabilir.

Açıkça saçma sapan yorumlar yazılıyor, hatta kodlar paylaşılıyor. moderatorlere de yapay zeka olduğu açıkça belli olan girilere o button vasıtasıyla işaretlenme gelebilir böylelikle zaman kaybı ve sinir hasarı yaşamayız.

Kusura bakmayın ama MMOTutkunları gibi platformlarda yapay zekâ tarafından üretilmiş kodları tespit edecek bir sistem bulunmuyor. Bu zaten kolay bir şey değil ve böyle bir sistemin olmaması da gayet normal. Şunu da belirtmek isterim ki, yapay zekânın ürettiği kodlar genelde doğrudur. Burada önemli olan, yapmak istediğiniz işi doğru şekilde anlatmak; hatta hiç anlatmasanız bile ortaya çıkan sonuç genelde yanlış değildir. Bilgi sahibi olmadan yorum yapan bazı kişilerin söylediklerine kıyasla yapay zekâ daha güvenilir sonuçlar sunabilir.

Ayrıca SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) için de yapay zekâ desteği oldukça faydalıdır. Bir kişi “bu kodu ben yazdım, yapay zekâ değil” derse, bunun aksini kanıtlamak mümkün değildir. Bu bir görsel değil; dolayısıyla yapay zekâ katkısını tespit etmek neredeyse imkânsızdır.

Sırf bir yasak koymak için kural çıkarmak bana mantıksız geliyor. İsterseniz basit veya manuel denetim sistemleri kurabilirsiniz, fakat bunların etkin olacağına pek inanmıyorum. Sonuçta kimse böyle kurallara sıkı sıkıya uymaz.

Ne yazık ki insanlar bazen kıskanç davranabiliyor; başkalarının başarılarını çekemeyip engellemeye çalışabiliyorlar. Senin bu tutumunu da böyle değerlendiriyor ve açıkçası doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın ama MMOTutkunları gibi platformlarda yapay zekâ tarafından üretilmiş kodları tespit edecek bir sistem bulunmuyor. Bu zaten kolay bir şey değil ve böyle bir sistemin olmaması da gayet normal. Şunu da belirtmek isterim ki, yapay zekânın ürettiği kodlar genelde doğrudur. Burada önemli olan, yapmak istediğiniz işi doğru şekilde anlatmak; hatta hiç anlatmasanız bile ortaya çıkan sonuç genelde yanlış değildir. Bilgi sahibi olmadan yorum yapan bazı kişilerin söylediklerine kıyasla yapay zekâ daha güvenilir sonuçlar sunabilir.

Ayrıca SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) için de yapay zekâ desteği oldukça faydalıdır. Bir kişi “bu kodu ben yazdım, yapay zekâ değil” derse, bunun aksini kanıtlamak mümkün değildir. Bu bir görsel değil; dolayısıyla yapay zekâ katkısını tespit etmek neredeyse imkânsızdır.

Sırf bir yasak koymak için kural çıkarmak bana mantıksız geliyor. İsterseniz basit veya manuel denetim sistemleri kurabilirsiniz, fakat bunların etkin olacağına pek inanmıyorum. Sonuçta kimse böyle kurallara sıkı sıkıya uymaz.

Ne yazık ki insanlar bazen kıskanç davranabiliyor; başkalarının başarılarını çekemeyip engellemeye çalışabiliyorlar. Senin bu tutumunu da böyle değerlendiriyor ve açıkçası doğru bulmuyorum.
kimlerin ne yazabildiğini herkes az çok biliyor o yüzden @Tengrist e katılıyorum

Yapay zeka hatalı kod yazabilir. İçerik üreticileri eğer içeriğini yapay zeka yardımı ile oluşturduysa bunu belirtebilir. Ayrıca forum sitemize yapay zeka robotu ekleme planım var. Bunu yaptığımda içeriğin veya yorumun yapay zeka tarafından yazıldığını belirten bir sembol eklemesi yapabilirim ve sizin bu önerinizi de o zaman uygulamaya alabiliriz.

Ozaman Dediginiz Gibi Onca Kurslar Acılmıs Youtubedeki Dersler Okullar Boş Diyorsunuz Öyle Anladım Eskiden Yapay Zekamı Vardımıkı Genel Olarak Herkez Yapay Zeka Üzerinde Yazıyor Dediniz Buna Kafam Takıldı Eskide Bir Sistem Eklenildigi Zaman Millet quest uzerinde yazardı sistemleri questten cektirirdi ozaman zorlugunu kimse cekemezdi suan ise yapay zekalar olsun proglamlar olsun bir cok gelistiriciler tarafında gelistirildi onca teklonojiler uretilir bunlarda yapay zekadan gelme sanırsam sizde 15 ci nesilde gelmesiniz hocam :)

Ozaman Dediginiz Gibi Onca Kurslar Acılmıs Youtubedeki Dersler Okullar Boş Diyorsunuz Öyle Anladım Eskiden Yapay Zekamı Vardımıkı Genel Olarak Herkez Yapay Zeka Üzerinde Yazıyor Dediniz Buna Kafam Takıldı Eskide Bir Sistem Eklenildigi Zaman Millet quest uzerinde yazardı sistemleri questten cektirirdi ozaman zorlugunu kimse cekemezdi suan ise yapay zekalar olsun proglamlar olsun bir cok gelistiriciler tarafında gelistirildi onca teklonojiler uretilir bunlarda yapay zekadan gelme sanırsam sizde 15 ci nesilde gelmesiniz hocam :)
Kardeşim, aslında mesele tam olarak öyle değil. Hiçbir şey bilmeyen, kodun mantığını anlamayan bir insan, eline yapay zekâyı da alsa zaten ortaya düzgün bir şey çıkaramaz. Yapay zekâ, bilgi sahibi olan kişilerin işini hızlandırmak ve daha verimli çalışmasını sağlamak için bir araç.

Benim anlatmaya çalıştığım şey şu: Yapay zekâ tek başına mucize üretmiyor. Nasıl ki geçmişte insanlar araştırarak, deneyerek bir şeyler geliştiriyorsa, bugün de aynı şekilde bilgi sahibi olan kişiler yapay zekâyı sadece destek amaçlı kullanıyor. Yani hız ve pratiklik sağlıyor, ama o bilginin temeli yine kullanıcıda olmalı. Yapayzeka ALGORİTMAYI ANLATIRSAN DÜZGÜNCE YAPAMAYACAGI İŞ YOK. Tamamen dogru kod verir. ama sen bile ne yaptıgını bilmiyorsan tamamen yanlış kod verir. az çok biliyorsan yarım dogru kod verir. yani yapayzeka meselesi degil kimin kullanımında OLDUGU ÖNEMLİDİR.

---------------------------| Güvenilir bir şekilde tespit edemez. |---------------------------

Sebebi şu: Yapay zekâ tarafından yazılan bir kod ya da yazının, makine üretimi olduğunu kesin şekilde tespit etmek teknik olarak çok zordur. Kodlar zaten standart bir yapıda yazılır; insan da, yapay zekâ da aynı kurallarla kod yazar. Yapay zekânın yazdığı kodda %100 ayırt edici bir imza ya da belirti yoktur. Üstelik bilgili biri, yapay zekâ çıktısını kolayca değiştirip kendi üslubuna veya alışkanlığına uydurabilir.
senin bahsettiğin gibi bir ikon ya da işaretleme, ancak gönüllülük esasına dayanarak veya forum içi robotların bizzat kendilerinin yanıtladığı içeriklerde anlamlı olabilir. Örneğin, doğrudan sitenin entegre ettiği bir yapay zekâ botu mesaj yazdığında otomatik işaretleme yapılabilir. Ama kullanıcı tarafından manuel olarak alınan içerikler için sistemsel bir tespit mekanizması oluşturmak gerçekçi değildir.
BU KONUYU AÇAN ARKADAŞ BENCE YAPAYZEKA NEDİR ARAŞTIRSIN. BÖYLE BİRSEYİN MÜMKÜN OLMADIGI BUNUN BİR GÖRSEL OLMADIGINI ANLASIN. YAPAYZEKAYA SORUP KONU HAKKINDA BİLGİ ALSIN YADA SORMUŞ İSTEK YAPMIŞ BENDEN BU YORUMDAN YANITINI ALSIN. BÖYLELİKLE İNSANLAR BİLMEDİĞİ KONULAR KONU AÇMAZ VE YORUM YAPMAZ. ASIL BUNUN ÖNÜNE GEÇMEK GEREKLİ.
ANCAK İNSAN TAHMİNDE BULUNABİLİR ODA KESİN DEGİLDİR. ÖNYARGILI OLMAMALISINIZ. GÜZEL SEVEREK KULLANDIGIMIZ BİR FORMUMUZ VAR İÇİNE ETMEYİN LÜTFEN. OLASI DURUMLARDA ADMİNLER MÜDEHALE EDİYOR ÇALIŞIYOR ADAMLAR ZATEN. BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA KONU AÇMAMANIZI VE YORUM YAPMAMANIZI TAVSİYE EDERİM. BÖYLELİKLE ADMİNCİMİNDE DEGERLİ VAKTİNİ ÇALMAZSINIZ.

---------------------------| Doğrudanda tespit edemezsin |--------------------------
Senin manuel olarak yazdığın bir yorumun yapay zekâdan mı yoksa insandan mı geldiğini otomatik olarak tespit edecek bir sistem yoktur. Wordpress eklenti dahi hiç yoktur buna ilişki tespit edebilecek. Tahmin durumu vardır. Oda kesin degildir. admin dahi baksa emin olup bu yapayzeka diyemez hata yaparlar. konulara gelebilir konu sahibi manuel olarak "bu konu yapayzeka ile hazırlanmıştır diye" fakat yoruma gelemez hata olur yanlış yaparsınız.

Son düzenleme:
Kardeşim, aslında mesele tam olarak öyle değil. Hiçbir şey bilmeyen, kodun mantığını anlamayan bir insan, eline yapay zekâyı da alsa zaten ortaya düzgün bir şey çıkaramaz. Yapay zekâ, bilgi sahibi olan kişilerin işini hızlandırmak ve daha verimli çalışmasını sağlamak için bir araç.

Benim anlatmaya çalıştığım şey şu: Yapay zekâ tek başına mucize üretmiyor. Nasıl ki geçmişte insanlar araştırarak, deneyerek bir şeyler geliştiriyorsa, bugün de aynı şekilde bilgi sahibi olan kişiler yapay zekâyı sadece destek amaçlı kullanıyor. Yani hız ve pratiklik sağlıyor, ama o bilginin temeli yine kullanıcıda olmalı. Yapayzeka ALGORİTMAYI ANLATIRSAN DÜZGÜNCE YAPAMAYACAGI İŞ YOK. dogru kod verir. ama sen bile ne yaptıgımı bilmiyorsan tamamen yanlış kod verir. az çok biliyorsan yarım dogru kod verir. yani yapayzeka meselesi degil kimin kullanımında OLDUGU ÖNEMLİDİR.
Hayır, güvenilir bir şekilde tespit edemez.
Sebebi şu: Yapay zekâ tarafından yazılan bir kod ya da yazının, makine üretimi olduğunu kesin şekilde tespit etmek teknik olarak çok zordur. Kodlar zaten standart bir yapıda yazılır; insan da, yapay zekâ da aynı kurallarla kod yazar. Yapay zekânın yazdığı kodda %100 ayırt edici bir imza ya da belirti yoktur. Üstelik bilgili biri, yapay zekâ çıktısını kolayca değiştirip kendi üslubuna veya alışkanlığına uydurabilir.
enin bahsettiğin gibi bir ikon ya da işaretleme, ancak gönüllülük esasına dayanarak veya forum içi robotların bizzat kendilerinin yanıtladığı içeriklerde anlamlı olabilir. Örneğin, doğrudan sitenin entegre ettiği bir yapay zekâ botu mesaj yazdığında otomatik işaretleme yapılabilir. Ama kullanıcı tarafından manuel olarak alınan içerikler için sistemsel bir tespit mekanizması oluşturmak gerçekçi değildir.

Hayır, doğrudan tespit edemezsin.
Senin manuel olarak yazdığın bir yorumun yapay zekâdan mı yoksa insandan mı geldiğini otomatik olarak tespit edecek bir sistem yoktur.
Sunu Unutmayın 40 Tiryondan Baglasanız Bazen Para Bile Aldıgın Dilin Mantıgını Çöpe Sayıyor Evet Haklısınız Yapay Zeka Bilmiyen İcin Veya Bilen İcin Avantaj Olabilir Fakat Aradaki Mantık Algoistman Mantıgında Yürümüyor Keske Dediginiz Sekilde Olsa Ozaman Size 4 5 Tane Kendi Sistemim Var O Sizin Ucretli İle Satın Aldıgınız Yapay Zeka Kodları Size Atayım Bakalım Yapabilcekmi Ben Ucretsiz Surum Kullanmama Rahmen Bazı Konusmaları Testte Geciyorum E Ticaret İsi İle Mesgul Oldugum İcin Bazen Gerek Duyuyorum Fakat Onun Dısında Gerek Duydugum Alanda Bile Aptal Gibi Yanıtlar Veriyor evet bunu Beceren Bir Cok Kisi Var Yapıyor Hayranlıklada Kontrol Ediyorum Forumda Fakat Anlatmak İstedigim Olay Yapay Zekada Makina Gibi Dusunun Salak Oluyor Benimde Yazılım Kodlama Bilgim Yoktu Derinlere İndim Egitim Aldım Kurs Gorum Halende Eksigim Var 1 Saate Yazacagım Kod Bana 24 saate geliyor kimi zaman ama biliyorumki orjinal kod orjinal dil yapay zeka dediginiz olay insanla karsılastırma bir türdür jetonu atarsanız kafası calısır gecici olarak atmazsanız hic calısmaz insanlar boyle degil fakat konu icerisinde anlattigınız olay sanki 40 yıl yapay zeka var insanlar buna muhtacmıs gibi konusmak ust perde diyebiliriz her insanın eksigi var her insan yuksektir veya alcaktır fakat kendini begenmek insanı indiriyor asagı bu nedenle keske hersey dediginiz gibi olsaydı ben her gun yapay zekala calıssaydım en azında beynimi degil paramı yorardım bu anlatımımda 3 yıllık yazılım olarak konusuyorum benden daha iyi ustalar var fakat akıl akildan ustundur her basarı bir tercubedir

Sunu Unutmayın 40 Tiryondan Baglasanız Bazen Para Bile Aldıgın Dilin Mantıgını Çöpe Sayıyor Evet Haklısınız Yapay Zeka Bilmiyen İcin Veya Bilen İcin Avantaj Olabilir Fakat Aradaki Mantık Algoistman Mantıgında Yürümüyor Keske Dediginiz Sekilde Olsa Ozaman Size 4 5 Tane Kendi Sistemim Var O Sizin Ucretli İle Satın Aldıgınız Yapay Zeka Kodları Size Atayım Bakalım Yapabilcekmi Ben Ucretsiz Surum Kullanmama Rahmen Bazı Konusmaları Testte Geciyorum E Ticaret İsi İle Mesgul Oldugum İcin Bazen Gerek Duyuyorum Fakat Onun Dısında Gerek Duydugum Alanda Bile Aptal Gibi Yanıtlar Veriyor evet bunu Beceren Bir Cok Kisi Var Yapıyor Hayranlıklada Kontrol Ediyorum Forumda Fakat Anlatmak İstedigim Olay Yapay Zekada Makina Gibi Dusunun Salak Oluyor Benimde Yazılım Kodlama Bilgim Yoktu Derinlere İndim Egitim Aldım Kurs Gorum Halende Eksigim Var 1 Saate Yazacagım Kod Bana 24 saate geliyor kimi zaman ama biliyorumki orjinal kod orjinal dil yapay zeka dediginiz olay insanla karsılastırma bir türdür jetonu atarsanız kafası calısır gecici olarak atmazsanız hic calısmaz insanlar boyle degil fakat konu icerisinde anlattigınız olay sanki 40 yıl yapay zeka var insanlar buna muhtacmıs gibi konusmak ust perde diyebiliriz her insanın eksigi var her insan yuksektir veya alcaktır fakat kendini begenmek insanı indiriyor asagı bu nedenle keske hersey dediginiz gibi olsaydı ben her gun yapay zekala calıssaydım en azında beynimi degil paramı yorardım bu anlatımımda 3 yıllık yazılım olarak konusuyorum benden daha iyi ustalar var fakat akıl akildan ustundur her basarı bir tercubedir
Yapay zekâyı kullanmak veya kullanmamak bence tamamen bir tercih meselesi. Ama şunu net söyleyeyim: Yapay zekâ, hiçbir şey bilmeyen biri için kesinlikle bir sihirli değnek değil. Temel algoritma mantığını, kullandığın sistemin işleyişini bilmiyorsan, yapay zekâdan anlamlı bir çıktı alman da mümkün değil. O yüzden “bilmeyen biri bile her şeyi yapar” gibi bir iddiam zaten yok.

Benim anlatmak istediğim şu: Yapay zekâ, bilen insan için hız kazandıran bir araçtır. Bugün metin2 gibi bir oyun altyapısına sistem yazdırmak bile mümkün. Ama nasıl? Sistemin algoritmasını, bağlantı mantığını, işleyiş şeklini düzgün şekilde yapay zekâya anlatabiliyorsan... Burası çok önemli. Yapay zekâ kendi başına metin2’nin mimarisini bilemez, ona bunu sen tarif edersin. Detayları iyi aktarırsan sonuç alırsın.
Kısacası konu yapay zekâyı doğru kullanıp kullanamamakta. Bilen kişi zaten mantığı biliyor; yapay zekâyı sadece hızlanmak ve kolaylaştırmak için kullanıyor. Yapay zekâ sana işi öğretmez, sadece işini kolaylaştırır.

Ben burada tecrübesiz biri bile yapabilir demiyorum. Zaten demem. Ama bilen insanlar süreçlerini hızlandırmak için bu aracı kullanıyor. O yüzden konuyu gereksiz yere farklı noktalara çekmeyelim. Amacım bu aracı savunmak ya da kötülemek değil; doğru kullanıldığında faydalı olduğunu anlatmak. Senin manuel olarak yazdığın bir yorumun yapay zekâdan mı yoksa insandan mı geldiğini otomatik olarak tespit edecek bir sistem yoktur. Hepsi bu. Olay bu. Yapyzekayı da kullanmak tecrube işidir. ben sanada birsey demiyorum birileri kendinin yapmadıgını başkalarından bekliyor bilmiyorum anlatabildim mi ? Başkaları yapıncada başarıncada engellemeye çalışıyor. Aşagı çekmeye çalışıyor.​
Yapay zekâ kullanarak bir şeyler üretmeye, kod yazmaya, süreçlere destek olmaya çalışan insanlara “veri kirliliği yaratıyor” diyerek önyargıyla yaklaşılması bana doğru gelmiyor.
Kaldı ki böyle söyleyen kişilerin açtığı konulara baktığınızda, çoğu zaman o konuda yeterli bilgiye sahip olmadıkları bile anlaşılıyor.
Kendi oluşturdukları gereksiz içeriklerden, boş sohbetlerden bahsetmiyorlar ama başkalarının yapay zekâyı kullanarak çözüm aramasına hemen eleştiri getiriyorlar. Açtığı istek talep vb. konu hakkında bilgisi yok ama fikri talebi var.
Bence asıl mücadeleci ve akıllı olan; araştıran, öğrenmeye çalışan, yapay zekâyı araç olarak kullanıp sorunlarına çözüm üretmeye uğraşan kişilerdir. Yapay zekânın verdiği her çıktıyı olduğu gibi almak zaten doğru bir yöntem değil, önemli olan yapay zekâyı doğru yönlendirmek ve ortaya çıkan veriyi değerlendirmektir.
Tavsiyem; KONU SAHİBİNE bir konuda talepte bulunmadan veya fikir belirtmeden önce o konu hakkında en azından temel bir araştırma yapmanız. Aklınıza gelen her şeyi anında yazmak yerine, önce “bu mümkün mü?” diye kendinize sormak daha sağlıklı olacaktır. Böylelikle BU GÜZEL PLATFORMU KORUMUŞ OLURUZ VE BOŞ KONU AÇMAMIŞ OLURUZ.

Son düzenleme:
Bu konuda daha fazla tartışmaya gerek görmüyorum. Kendi işime dönüyorum. Bu konuyu gereksiz buluyor, kınıyorum. İnsanlara da birbirini kıskanmayı, önyargılı olmayı ve başkasının emeğine taş koyma çabasını bırakmalarını tavsiye ediyorum. Herkes kendi işine odaklansın. Şurada güzel bir forumumuz var, lütfen ortamın tadını bozmayalım.​

Bu konuda daha fazla tartışmaya gerek görmüyorum. Kendi işime dönüyorum. Bu konuyu gereksiz buluyor, kınıyorum. İnsanlara da birbirini kıskanmayı, önyargılı olmayı ve başkasının emeğine taş koyma çabasını bırakmalarını tavsiye ediyorum. Herkes kendi işine odaklansın. Şurada güzel bir forumumuz var, lütfen ortamın tadını bozmayalım.​
Siz Tartısma Olarak Görüyorsanız Bu Senin Tercihin Ben Bunu Tartısma Olarak Gormuyorum Eksiginizin Var Oldugunu Gordugum İcin Konusmaya Dahil Oldum Yoksa Kimseyi Cekememezligimden Veya Kıskancligımdan Degil Benim Forumda Bulunan Noktam Belli Hic Bir Yerde Olmam Yerim Burası Bunu Bir Dost Bir Arkadas bir Yabancı Olarak Soyluyorum Bu Sekilde Kendi Kendinize Algı Yaratıyorsanız Cok Eksiginiz Var Demektir Bunuda Yapay Zekaya Sorgularsanız İyi Olur Cunku Siz Bir Konusmayı Kıskanclik Gibi Cekemezlik Gibi Analiz Ediyorsanız Sizin Bende Ne Fazlalıginız Olabilirki Varsada Cok Mutlu Olurum Tebrikte Ederim Bu Konusmalarim Bir İdari Konusması Yargılamak Veya Kucumsemek Degil Aslada Oyle Degilim Benim Kisiligim bildigimi paylasmak bilmedigimi uygulamak vakit ayırdıgınız icin tesekur ederim umarım insanlardan 10 kat ustunsündür iyi forumlar dilerim saygilarımla

Siz Tartısma Olarak Görüyorsanız Bu Senin Tercihin Ben Bunu Tartısma Olarak Gormuyorum Eksiginizin Var Oldugunu Gordugum İcin Konusmaya Dahil Oldum Yoksa Kimseyi Cekememezligimden Veya Kıskancligımdan Degil Benim Forumda Bulunan Noktam Belli Hic Bir Yerde Olmam Yerim Burası Bunu Bir Dost Bir Arkadas bir Yabancı Olarak Soyluyorum Bu Sekilde Kendi Kendinize Algı Yaratıyorsanız Cok Eksiginiz Var Demektir Bunuda Yapay Zekaya Sorgularsanız İyi Olur Cunku Siz Bir Konusmayı Kıskanclik Gibi Cekemezlik Gibi Analiz Ediyorsanız Sizin Bende Ne Fazlalıginız Olabilirki Varsada Cok Mutlu Olurum Tebrikte Ederim Bu Konusmalarim Bir İdari Konusması Yargılamak Veya Kucumsemek Degil Aslada Oyle Degilim Benim Kisiligim bildigimi paylasmak bilmedigimi uygulamak vakit ayırdıgınız icin tesekur ederim umarım insanlardan 10 kat ustunsündür iyi forumlar dilerim saygilarımla
Yanlış anlama kardeşim, benim sözlerim sana yönelik değil, konu sahibineydi. Seninle bir sorunum yok, aksine gayet saygılı bir üslubun var. Bu durumu kişisel alma lütfen. Ben konu sahibinin neden böyle bir başlık açtığını, neyi hedeflediğini gayet iyi biliyorum. Klasik, yıllardır değişmeyen bazı tavırların yansıması sadece. Senin gibi yapıcı insanlara sözüm yok. Sana da iyi forumlar dilerim, saygılar.

Yanlış anlama kardeşim, benim sözlerim sana yönelik değil, konu sahibineydi. Seninle bir sorunum yok, aksine gayet saygılı bir üslubun var. Bu durumu kişisel alma lütfen. Ben konu sahibinin neden böyle bir başlık açtığını, neyi hedeflediğini gayet iyi biliyorum. Klasik, yıllardır değişmeyen bazı tavırların yansıması sadece. Senin gibi yapıcı insanlara sözüm yok. Sana da iyi forumlar dilerim, saygılar.
Senle tartışmıyorum, senelerdir tonca yapay zekanın "ücretli" versiyonları kullanıyorum. Kendi yaptığım işlemlerde de farklı yapay zekalardan faydalanıyorum.

Yukarıda yazdığın cümlelerin hangisinin yapay zeka tarafından hangilerinin senin tarafından yazıldığını az çok yapay zekayla haşır neşir olan biri algılayabilir.

Daha ilk girideki mesajı bile kişisel algılamışsın, ben diyorumki yapay zekadan entry kopyalanıyorsa belirtilsin. Belirtilsinki diğer kullanıcılar verilen çözüm önerilerine konulardaki kod örneklerine o bağlamda yaklaşsınlar. Yapay zeka içeriği okumak istemeyen üyeler de, misal ben, o entryleri pas geçip forum deneyimim negatif etkilenmesin.

Kaç senedir her forumda hesabım var 1 kere bile yasaklanmadım, ban yemedim, ikili tartışmaya girme niyetinde olan bir insan bile değilim Semihsel kardeşim. Kaç kere bu forumda banlandın hala tartışma kaos peşindesin ben senle tartışmadım ya da kimse özelinde yazmadım bir tek sen değilsinki yapay zeka içeriğini copy paste atan, hem turunculu forumda hem burada farklı farklı insanlara denk geldim.

Sosyal medya tüketicisi olmadığım için boş zamanlarımda foruma girer konuları okur, soru cevap yapar çıkarım. Benim gibi de insanların olduğunu bildiğim için rahatsız olduğumuz bir durumu site yönetimine belirttim. Senle kişisel bir sorunum yok yanlış anlama lütfen.

Güzel bir konu olmuş bencede haklısınız olabildiğince yapay zeka ile destek olup konu açtığımda bunu ben olabildiğince modellerinden verilen prompta kadar belirtmeye çalışıyorum yapay zeka yanlış kod yazmaz belki ama ne dediğinizin önemi yüksek.

Teknoloji hayatımızı kolaylaştırmak için var yapay zeka da bu teknolojilerden sadece bir tanesi. Ancak şunu unutmamak gerek, bir içerik tamamen veya belirli kısımları yapay zeka ile hazırlandıysa bunun işaretlenmesi daha mantıklı olacaktır. Konu açarken veya yorum yazarken alt kısma bir tane seçenek kısmı koyabilirim

Son düzenleme:
Geri