Yardım Büyülü Bakır İtem_proto.txt sorunları

• Konuyu açan Konuyu açan NoXuu
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 161
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

NoXuu

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhabalar kolay gelsin sayın hocalarım sizden yardım istiyorum RazuningV5 files'i kullanmaktayım çok memnunum ufak tefek kendi çapımda bir şeyler deniyorum büyülü bakır denen bir illet var dün akşamdan beri çözemedim item_proto.txt'i navicat tablosundan çekmiyor direkt txt olarak çekiyor bu yüzden büyülü bakırı satamıyorum yere düşüremiyorum ticarete koyamıyorum db_conf dosyasında TXT_STARTUP = 1 kısmını sıfır yaptım okur tablodan diye yine okumadı anti kısımlarını silip none none yapıyorum sadece item_stackable kısımına kadar silip 1 none yazıyorum reboot atıyorum Connection refused hatası veriyor beni aydınlatırsanız bu konu hakkında çok sevinirim teşekkürler

Kod:
Genişlet Daralt Kopyala
70035    ¸¸³âÇÑö    ITEM_SPECIAL    SPECIAL_MAP    1    ANTI_DROP | ANTI_SELL | ANTI_GIVE | ANTI_MYSHOP    ITEM_STACKABLE | LOG    NONE        100000    50000    0    0    0    LIMIT_NONE    0    LIMIT_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    APPLY_NONE    0    0    0    0    0    0    0    0    0    0

ANTI kısımları silip none yapınca olması lazım sen galiba fazladan NONE yazıyorsun şu şekilde dene

70035 ¸¸³âÇÑö ITEM_SPECIAL SPECIAL_MAP 1 NONE ITEM_STACKABLE | LOG NONE 100000 50000 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

ANTI kısımları silip none yapınca olması lazım sen galiba fazladan NONE yazıyorsun şu şekilde dene

70035 ¸¸³âÇÑö ITEM_SPECIAL SPECIAL_MAP 1 NONE ITEM_STACKABLE | LOG NONE 100000 50000 0 0 0 LIMIT_NONE 0 LIMIT_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 APPLY_NONE 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
hocam maalesef yine aynı hatayı alıyorum çoklu none yazdım tekli none yazdım tab attım boşluk attım olmadı bir türlü

Geri