asilords MT Üye MT Üye Mesaj 545 Çözümler 21 Beğeni 163 Puan 749 Ticaret Puanı 0 31 Aralık 2024 #1 Bu official sistemi ücretli ya da ücretsiz bilen var mı? Zeminin yükleme mesafesini azaltıp ya da çoğaltabiliyorsunuz.
Bu official sistemi ücretli ya da ücretsiz bilen var mı? Zeminin yükleme mesafesini azaltıp ya da çoğaltabiliyorsunuz.
hasanmacit Geliştirici Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Usta Üye Editör Mesaj 5.776 Çözümler 240 Beğeni 7.015 Puan 3.850 Ticaret Puanı 7 31 Aralık 2024 #2 zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Upvote 0 Downvote
Kaptan Yosun Co-Co Admin Moderatör Geliştirici Yardımsever Üye Usta Üye Mesaj 1.452 Çözümler 54 Beğeni 2.289 Puan 1.839 Ticaret Puanı 0 31 Aralık 2024 #3 hasanmacit demiş ki: zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hayır görüş mesafesi dediği render mesafesi, field of view değil, sabit her fileste. Upvote 0 Downvote
hasanmacit demiş ki: zemin ayarı göremedim ama görüş mesafesi her fileste var zaten diye biliyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hayır görüş mesafesi dediği render mesafesi, field of view değil, sabit her fileste.
Adalet MT Üye MT Üye Mesaj 225 Beğeni 538 Puan 797 Ticaret Puanı 1 31 Aralık 2024 #4 Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Upvote 0 Downvote
Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin.
asilords MT Üye MT Üye Mesaj 545 Çözümler 21 Beğeni 163 Puan 749 Ticaret Puanı 0 31 Aralık 2024 #5 Adalet demiş ki: Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Objelerlerin renderi mi zemin renderi mi var ? Upvote 0 Downvote
Adalet demiş ki: Paylaştığım altyapı içerisinde kaynak kodunda objelerin sabit örneği var, örnek alıp modül kısmını yazıp python ile ayarlarsan yapabilirsin. Hepsini görmek için tıklayın... Objelerlerin renderi mi zemin renderi mi var ?