Yardım Bsd13 e mysql 5.6 manuel kurulum yardım

• Konuyu açan Konuyu açan mehmet07
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 265
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Freebsd sürümünün aynısının mysql 5.6 kurulmuş .ova dosyaları turkmmoda falan var. Önce onu bilgisayarına kur içinden paketleri al sanal sunucuna at sonra o paketleri yükle. Eskiden tek kodla yükleniyorken 5.6 eski olduğu için destek kalkmış o yüzden uğraştırıyo biraz.

Freebsd sürümünün aynısının mysql 5.6 kurulmuş .ova dosyaları turkmmoda falan var. Önce onu bilgisayarına kur içinden paketleri al sanal sunucuna at sonra o paketleri yükle. Eskiden tek kodla yükleniyorken 5.6 eski olduğu için destek kalkmış o yüzden uğraştırıyo biraz.
Mysql.5.6 client ve Server var elimde var cache Dizinine atıp kuruyorum ama olmuyor

@razuning scriptini kullanabilirsin eke bıraktım .

Bu script in yaptığını kod ile bizde yapabiliyoruz
Pkg install mysql 5.6 client ve Server ama işe yaramıyor

5.5 ve 5.6 isteyen fileslar 5.7 de de çalışıyor diye biliyorum ben, 5.7 kurup filesı çalışırtırmayı denediniz mi?

5.5 ve 5.6 isteyen fileslar 5.7 de de çalışıyor diye biliyorum ben, 5.7 kurup filesı çalışırtırmayı denediniz mi?
Pkg install komutuyla 5.7 olarak denemedim doğrusu sadece 5.6 denedim
Ama sonra manuel kurmak için Pkg dosyalarını bulup var/cache Dizinine atıp
Pkg install ./mysql.5.6..client ve Server olmak üzere kurulumu yaptım fakat bu kezde mysql-u komutuyla kuruluma devam ederken lib hatası verdi stdc 6 mı öyle bi lib hatası verdi ama o lib mevcut olmasına rağmen öyle bi hata verdi reboot atıyorum bu kez mysql kurulumu yarım kaldığı için tekrar mysql hatası veriyor başa sarıyor

Geri