Bounty Hunter

• Konuyu açan Konuyu açan Reached
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 7
  • Gösterim Gösterim 133

Reached

Geliştirici
Geliştirici
Emekli Üye
Usta Üye
Editör
Ticaret Puanı
0
Forumda @hexe adlı arkadaşın konusunda görmüştüm, zamanında böyle bir sistem yapma fikrim vardı fakat fırsat bulamamıştım. Görünce de hayata geçirmek istedim boş zamanımda. İlk hali bu şekilde.

Planlanan güncellemeler;
  • Eşya ödülü koyma.
  • Setlendiği andaki konum değil, anlık olarak konum bilgisi update.
  • Bounty'si olan oyuncunun kafasına effect koyma.
Önerilere açığım.

Mantık güzel, ek olarak en çok bounty hunt yapan oyunculara sistemin kendi ödül koyması gibi şeyler güzel olabilir

Mantık güzel, ek olarak en çok bounty hunt yapan oyunculara sistemin kendi ödül koyması gibi şeyler güzel olabilir
3D Glasses GIF

bu daha iyi görünüyor eline sağlık , ben drama var sandım ilk benden çaldı filan dicen sandım :D

Bilmiyorum fikrin nasıl ama şu olabilir ; X kullanıcısı Y kullanıcısını av a eklediğinde pm olarak o kullanıcıya mesaj gitmeli veya arkadaş listesi windowuna oraya ufak bir bonus huntry sistemi butonu olabilir bildirimli şekilde ( Targeted / Unicast Notification )

bendeki şuan tüm servere duyuru geçiyor ve tüm herkese pm atıyor

bu daha iyi görünüyor eline sağlık , ben drama var sandım ilk benden çaldı filan dicen sandım :D

Bilmiyorum fikrin nasıl ama şu olabilir ; X kullanıcısı Y kullanıcısını av a eklediğinde pm olarak o kullanıcıya mesaj gitmeli veya arkadaş listesi windowuna oraya ufak bir bonus huntry sistemi butonu olabilir bildirimli şekilde ( Targeted / Unicast Notification )

bendeki şuan tüm servere duyuru geçiyor ve tüm herkese pm atıyor
Drama severim ama bana uzak :D Notification mantıklı onun dışında x y'ye ödül koydu çok mantıklı değil, bounty konulan kinlenip salça olmasın şimdi hasım edinir :D

Drama severim ama bana uzak :D Notification mantıklı onun dışında x y'ye ödül koydu çok mantıklı değil, bounty konulan kinlenip salça olmasın şimdi hasım edinir :D

walla bence kitle onu istiyor kindar bir kitle var vurucam kırıcam en iyisi benim ulan cüneyt arkınım ben gibi, en iyi silah benim kafana ödül koydum okuz herif filan bu tarz laflar hoşlarına gidiyo koy bence :D

Ben api kısmındayım gerçek para yatırmayı bitirince tamamen bitiyor , şimdiden oyuncuları hayal edebiliyorum ; x : kafama 500 tl ödül koymuşlar y: kafan 500 tl eder mi

Geri