Botcheck Kontrol Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan Legandalith
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 931

Legandalith

MT Üye
MT Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba, bugün bu konudaki link kıırldığı için tekrar yazmak istedim, sistem aynı şekilde çalışıyor.

Herhangi bir canavarı/metin taşını kısaca herhangi bir canavar öldürdükten 680 - 1080 saniye aralığında rastgele bir şekilde önümüze çıkıyor, doğru şifreyi girdikten sonra ekran kapanıyor, yanlış girildiğinde oyuncuyu oyundan kickliyor(!).
Not: benim filesimde dc fonksiyonu olmadığı için eklemedim,
Lua (Quest):
Genişlet Daralt Kopyala
            if choice == correct_pw then
                say("You have chosen the correct password, you can continue to farm.")
            else
                say("I hope you're not a bot and you just chose the password wrong..")

else'den sonra dc fonksiyonunu yazarsanız oyuncuyu kicklemeyi yaparsınız.

Kod:

Lua (Quest):
Genişlet Daralt Kopyala
quest botcheck begin
    state start begin
        when kill begin
            local random_sec = math.random(680,1080)
            timer("open", random_sec)
        end
        when open.timer begin
            say("Prove that you are not a bot!")
            say("")
            say("")
            local options = {math.random(10000,99999), math.random(10000,99999), math.random(10000,99999), math.random(10000,99999)}
            local correct_pw = math.random(1,4)
            say(options[correct_pw])
            local correct_pw_value = options[correct_pw]
            local choice = select(tostring(options[1]), tostring(options[2]), tostring(options[3]), tostring(options[4]))
            if choice == correct_pw then
                say("You have chosen the correct password, you can continue to farm.")
            else
                say("I hope you're not a bot and you just chose the password wrong..")
            end
        end
    end
end

Edit: Diğer konuda 10 saniye süre olduğunu bu konuyu oluşturduktan sonra farkettim isteyen olursa onu da yapıp konuyu editlerim.

/reload q yapmayı unutmayın, eğer olduğu gibi okuttuysanız bir canavar öldürdükten sonra 11-18 dakika içinde gelir. Bunu ayarlamak için

Lua (Quest):
Genişlet Daralt Kopyala
local random_sec = math.random(680,1080)

Buradaki 680-1080'i değiştirebilirsin.

1672523496966.webp

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri