Boss Takip Sistemi

• Konuyu açan Konuyu açan MCB
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 344

MCB

CGames
Geliştirici
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
1
Şöyle bir Boss Takip Sistemi Yaptım Önerilerinizi ve Görüşlerinizi almaktan mutluluk duyarım :)

bossrank.webp

Eline Sağlık çok güzel duruyor

Bunu boşver şu zindan takibe yönel Muhammed hocam 😁😁

Ellerine sağlık çok güzel olmuş 🌹

Elinize Sağlık :)

Normalde fikir paylaşımı kolayına yapmam bu sefer içimden geldi, düzenleme yapıp yapmamak senin tercihin.
Aşağıya yaptığın sistem için önerilerimi bırakıyorum başarılarının devamını diliyorum :)

1-) Sol taraftaki haritayı en üste çekebilirsin, boyut aynı kalabilir.
2-) Seviye, Bölge, Yeniden Çıkış Süresi adlı yazıları kaldırabilirsin.
3-) Sol alt tarafa patron içeriğini gösteren bir alan yapabilirsin. ( kaç slot koyarsın senin bileceğin iş. )
4-) Mob 'un seviyesini resimde gördüğümüz orta üst barda gördüğümüz Alev Kral yazısının sağına yazabilirsin.
5-) Ortadaki gözüken alev kral mobunun arka plan resmini doyyumhwan haritasından bir kare yapabilirsin.
6-) Sağ taraftaki butonlardan herhangi bir patronu seçtiğimizde ortada beliren mobun resmi resim olarak değil animasyon olarak bir skill vuruşunu gösterebilir. ( Zahmetli ama değer diye düşünüyorum :) )
7-) Orta aşağıdaki zaman sayaçlarında semboller görüyorum, bunları renklendirebilirsin.
- Saat Renkleri
Yeşil: Patron Yaşıyor anlamında.
Sarı: Bekleme Süresi anlamında.
Kırmızı: Aktif Değil anlamında. ( CH 'ler kapalı durumdaysa )
8-) Sağ taraftaki buton sıralamasını küçük patronlardan büyük patronlara göre yapman daha iyi olur.
9-) Sağ taraftaki butonları klasik buton kullanmak yerine arka planında patronun bulunduğu harita resmi olsa, butonun sağ tarafında ise patronun resmi olsa, butonun sol tarafında ise ismi olsa çok daha hoş olur diye düşünüyorum.

Ekstra: Patronlardan düşen itemlerin bilgisini sol alt tarafta göstermek yerine, sağ taraftaki butonların yanına (i)(?) şeklinde iki buton daha oluşturabilirsin.
(i): Düşen itemlerin bilgisini gösteren bir yan pencere.
(?): Patronun zayıf noktalarını hp sini vesayre gösteren bilgi veren bir yan pencere.

Elinize Sağlık :)

Normalde fikir paylaşımı kolayına yapmam bu sefer içimden geldi, düzenleme yapıp yapmamak senin tercihin.
Aşağıya yaptığın sistem için önerilerimi bırakıyorum başarılarının devamını diliyorum :)

1-) Sol taraftaki haritayı en üste çekebilirsin, boyut aynı kalabilir.
2-) Seviye, Bölge, Yeniden Çıkış Süresi adlı yazıları kaldırabilirsin.
3-) Sol alt tarafa patron içeriğini gösteren bir alan yapabilirsin. ( kaç slot koyarsın senin bileceğin iş. )
4-) Mob 'un seviyesini resimde gördüğümüz orta üst barda gördüğümüz Alev Kral yazısının sağına yazabilirsin.
5-) Ortadaki gözüken alev kral mobunun arka plan resmini doyyumhwan haritasından bir kare yapabilirsin.
6-) Sağ taraftaki butonlardan herhangi bir patronu seçtiğimizde ortada beliren mobun resmi resim olarak değil animasyon olarak bir skill vuruşunu gösterebilir. ( Zahmetli ama değer diye düşünüyorum :) )
7-) Orta aşağıdaki zaman sayaçlarında semboller görüyorum, bunları renklendirebilirsin.
- Saat Renkleri
Yeşil: Patron Yaşıyor anlamında.
Sarı: Bekleme Süresi anlamında.
Kırmızı: Aktif Değil anlamında. ( CH 'ler kapalı durumdaysa )
8-) Sağ taraftaki buton sıralamasını küçük patronlardan büyük patronlara göre yapman daha iyi olur.
9-) Sağ taraftaki butonları klasik buton kullanmak yerine arka planında patronun bulunduğu harita resmi olsa, butonun sağ tarafında ise patronun resmi olsa, butonun sol tarafında ise ismi olsa çok daha hoş olur diye düşünüyorum.

Ekstra: Patronlardan düşen itemlerin bilgisini sol alt tarafta göstermek yerine, sağ taraftaki butonların yanına (i)(?) şeklinde iki buton daha oluşturabilirsin.
(i): Düşen itemlerin bilgisini gösteren bir yan pencere.
(?): Patronun zayıf noktalarını hp sini vesayre gösteren bilgi veren bir yan pencere.
Önerin için teşekkürler tavsiyelerini dikkate alıcam:)

*GÜNCELLEME*
  • Süre sayımına Saniye eklendi.​
  • Boss Kestikten sonra 3 4 Saniye Delay giriyordu sonra saymaya başlıyordu düzeltildi (boss kesildikten hemen sonra başlıyor)​
  • artık Chler Serverinfo taraflı Dinamk çekiyor. Aktif olmayan chler Kırmızı şekilde Kapalı gözüküyor.​
  • Boss Yaşıyorsa Bar,Saat icon, ve yazı yeşil şekilde Yaşıyor olarak gözüküyor.​
  • Boss Kesildikten sonra Aynı şekilde renkler turuncuya dönüyor.​
Not: Sistem taraflı Source ve Pythonda çok gereksiz kod tekrarları vardı onları for ile kod fazlalığını ortadan kaldırdım daha sade ve anlaşılır artık.

2.webp
1.webp

Aslanım benim sistemde yapmaya başlamış

Renklendirme güzel olmuş eline sağlık diğer güncellemeleride bekliyorum, sistem göze hitap etmeye başladı:)

Geri