Elinize Sağlık
Normalde fikir paylaşımı kolayına yapmam bu sefer içimden geldi, düzenleme yapıp yapmamak senin tercihin.
Aşağıya yaptığın sistem için önerilerimi bırakıyorum başarılarının devamını diliyorum
1-) Sol taraftaki haritayı en üste çekebilirsin, boyut aynı kalabilir.
2-) Seviye, Bölge, Yeniden Çıkış Süresi adlı yazıları kaldırabilirsin.
3-) Sol alt tarafa patron içeriğini gösteren bir alan yapabilirsin. ( kaç slot koyarsın senin bileceğin iş. )
4-) Mob 'un seviyesini resimde gördüğümüz orta üst barda gördüğümüz Alev Kral yazısının sağına yazabilirsin.
5-) Ortadaki gözüken alev kral mobunun arka plan resmini doyyumhwan haritasından bir kare yapabilirsin.
6-) Sağ taraftaki butonlardan herhangi bir patronu seçtiğimizde ortada beliren mobun resmi resim olarak değil animasyon olarak bir skill vuruşunu gösterebilir. ( Zahmetli ama değer diye düşünüyorum

)
7-) Orta aşağıdaki zaman sayaçlarında semboller görüyorum, bunları renklendirebilirsin.
- Saat Renkleri
Yeşil: Patron Yaşıyor anlamında.
Sarı: Bekleme Süresi anlamında.
Kırmızı: Aktif Değil anlamında. ( CH 'ler kapalı durumdaysa )

Sağ taraftaki buton sıralamasını küçük patronlardan büyük patronlara göre yapman daha iyi olur.
9-) Sağ taraftaki butonları klasik buton kullanmak yerine arka planında patronun bulunduğu harita resmi olsa, butonun sağ tarafında ise patronun resmi olsa, butonun sol tarafında ise ismi olsa çok daha hoş olur diye düşünüyorum.
Ekstra: Patronlardan düşen itemlerin bilgisini sol alt tarafta göstermek yerine, sağ taraftaki butonların yanına (i)(?) şeklinde iki buton daha oluşturabilirsin.
(i): Düşen itemlerin bilgisini gösteren bir yan pencere.
(?): Patronun zayıf noktalarını hp sini vesayre gösteren bilgi veren bir yan pencere.