Yardım Bonus Tablosu

• Konuyu açan Konuyu açan Eternal2
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 135
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Eternal2

Premium Üye
Premium Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Merhaba herkese kolay gelsin bonus tablosu sistemi kurdum karakter ekranından değilde tuş ile (f6) ya atadım. Gayet stabil çalışıyor açılıyor esc ile kapanıyor çarpıdan kapanıyor ama tekrardan f6 ya basınca kapanmıyor bir tepki vermiyor nasıl yapabiliriz onu bilgisi olan var mı ?

Birde efsunların üstüne geldiğimizde tooltip çıkmıyor herhangi bir syserr de vermiyor.

1752844087959.webp

Ui kısmında buttonları islev goruyormu gormuyor bakman gerekıyor
Test:
Genişlet Daralt Kopyala
import ui, chat

btn = ui.Button()
btn.SetPosition(50, 50)
btn.SetUpVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_01.sub")
btn.SetOverVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_02.sub")
btn.SetDownVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_03.sub")
btn.SetText("TEST")
btn.SetEvent(lambda: chat.AppendChat(0,Tıklandı"))
btn.Show()
tıklama kodları eklıyerek sysr atmasını saglıyabilirsin telefonda yazdım oyun icin debug sistemi gibi dusun her button satır altına print kodları ekle bak bakım button foksiyonları cakısıyormu bu kodlar örnek bılmenı ısterım her button satırın altına hangi foksiyon calısmiyorsa veya cakısıyorsa print kod satırı ekle sysr atsın o zaman anlarsın neden calısmadıgını

Son düzenleme:
Merhaba herkese kolay gelsin bonus tablosu sistemi kurdum karakter ekranından değilde tuş ile (f6) ya atadım. Gayet stabil çalışıyor açılıyor esc ile kapanıyor çarpıdan kapanıyor ama tekrardan f6 ya basınca kapanmıyor bir tepki vermiyor nasıl yapabiliriz onu bilgisi olan var mı ?

Birde efsunların üstüne geldiğimizde tooltip çıkmıyor herhangi bir syserr de vermiyor.

24742 eklentisini görüntüle
O tooltip olayı çok sıkıntı dracarysin çoğu sisteminde yaşanıyor önce wiki kurup sonra ilerlemek lazım

Ui kısmında buttonları islev goruyormu gormuyor bakman gerekıyor
Test:
Genişlet Daralt Kopyala
import ui, chat

btn = ui.Button()
btn.SetPosition(50, 50)
btn.SetUpVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_01.sub")
btn.SetOverVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_02.sub")
btn.SetDownVisual("d:/ymir work/ui/public/middle_button_03.sub")
btn.SetText("TEST")
btn.SetEvent(lambda: chat.AppendChat(0,Tıklandı"))
btn.Show()
tıklama kodları eklıyerek sysr atmasını saglıyabilirsin telefonda yazdım oyun icin debug sistemi gibi dusun her button satır altına print kodları ekle bak bakım button foksiyonları cakısıyormu bu kodlar örnek bılmenı ısterım her button satırın altına hangi foksiyon calısmiyorsa veya cakısıyorsa print kod satırı ekle sysr atsın o zaman anlarsın neden calısmadıgını
Butonlardan kastın pvm pvp gibi efsun içeriklerinin saklandığı kısımsa kanka onlarda sorun yok sadece fare ile örnek canavarlara karşı güç efsununun üstüne gelince altta tooltip çıkmıyor

Tmm kardasm ona toop degerleri eklemen gerekiyor önce locale.infodan uyarlıyacan sonra localegame ekliyecek yani localegameden cekmis olacak yada olmadı aksam eve gectigim zaman birlikte bakalim tooltip eksiklik nedeniyle gormuyordur

24742 eklentisini görüntüle
game.py de eklediğin kodda self.show diye bir kod varya veya self.open vb. birde self.close olması lazım diye tahmin ediyorum bence bundan kaynaklıdır

Geri