Efekt BL_ENABLE_PICKUP_ITEM_EFFECT Slot Efek Sistemi Sorunsuz

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

SULEYMAN BOZOK

ANKA2 RINAMT2 65-250 PROJESINE HAKIM OLAN [ DEV ]
Premium Üye
Yardımsever Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
merhaba arkadaşlar ben gerekırse 40 yıl ugrasırım bır hata uzerınde yınede ugrasmakta asla vazgecmıyen calısmayı seven bır kısı olarak soyluyorum yaptıgım ısı seven bırıyım bır cok arastırma yaptım bır cok sıstemlerı buldum anladıgım nokta ıse kımse lokmasını kolay paylaşmaz paylaşmayan ınsan icin konusuyorum her ısı ucrette dokup bısey yapmayan ısın hakını verene sozum kesınlıkle olmaz 40 sefer ekledım sıl yazdım duzenleme yaptım hıc bır sonuc almadim slot efek sıstemı ne kadarda basıt olursa olsun bu her ınsanın yaptıgı paylaşım yanlıs eksıklıkler ınsanı ugrastır bende 2 hafta boyunca ugrastım basarılı sonuca ulaşırken ıstedımkı her ınsan faydalansın ve hepımızde fark ettık bu sıstemler calısmayan sıstemler ben sahsım adıma 40 tane ekledım ama olmadı kendı emegımle kendı cabamla duzenleme yapıp kodları degıstırıp basarılı sonuc ulaştım buyrun buda kanıdımdır acmıs oldugum konularında asla pesını bırakmayan bırısıde oldugum ıcın bakabılırsınız ve sıstemıde gule gule kullanabılırsınız

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.

Sistem Sonsuz çalışıyor tek ufak hata goremezsiniz build alırken dogru ekleme yaparsanız
sorun yasıyan olursa bana yazın tesekurler mmo tutkunlarına

Dosya Eklentileri

• 11111.webp
    11111.webp
    181,1 KB · Gösterim: 135
Son düzenleme:
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri