Bizimkisi bir aşk hikayesi ahahahahahahahah

• Konuyu açan Konuyu açan ioscan
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 13
  • Gösterim Gösterim 5K

ioscan

Kodcu Enginar
Geliştirici
Editör
Üye
Ticaret Puanı
0
@Whistle ile samsun buluşmamızdan kareler ahahahahahah. Tabii ki bu kadar değil sushi , noodle yerken chopstick ile imtihanlarımız , teknik konular kouşurken yan masadakilerin bize bakışı vesaire bir sürü anı , fotoğraf ve video birikti. Nice buluşmalara inşallah.

WhatsApp Image 2022-09-22 at 18.00.33.webp WhatsApp Image 2022-09-22 at 18.00.33 (1).webp WhatsApp Image 2022-09-22 at 18.00.32.webp

Çok iyi foto ahahahahahahahahahahha

O çubukların adı chopstick miymiş.
Bir gün ramen yemek için de gideceğim. :D

Şu resimlere bak ya. Yine gülmekten yüzüm ağrıdı :ROFLMAO::ROFLMAO:

tişörtlü sensin sanırım, diğer eleman whistle ise baya yıpranmış erken yaşta 30-35 gibi duruyor şaşırdım ben 18-19 bekliyordum :D
25 yaşındayım. Ama ruhen 100 yıl yaşamış gibi hissediyorum :P

tişörtlü sensin sanırım, diğer eleman whistle ise baya yıpranmış erken yaşta 30-35 gibi duruyor şaşırdım ben 18-19 bekliyordum :D
Eray yaptığı işe odaklı bir insan. Dış görünüşe pek önem vermiyor. Ama kendisi güzel bir insan. Bu arada ben 21 , Eray 25 yaşında ahahahahhahahahaha

O çubukların adı chopstick miymiş.
Bir gün ramen yemek için de gideceğim. :D

Şu resimlere bak ya. Yine gülmekten yüzüm ağrıdı :ROFLMAO::ROFLMAO:

25 yaşındayım. Ama ruhen 100 yıl yaşamış gibi hissediyorum :p
Ah be abi.... Bensiz ramen yemeye gidecek. Neyse ben gelince yine yeriz kanka ahahahahhahaha

Erayı ne zaman görsem sigara yakasım geliyor

images (7).webp

Uyarı: Bu konu açıldığından bu yana baya zaman geçmiş.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.
Geri