Yardım Bir Kaç Sorun :/

• Konuyu açan Konuyu açan MaskesizVEVO
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 6
  • Gösterim Gösterim 122
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

MaskesizVEVO

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Herkese kolay gelsin

aktif oyunda bu sorun çıkarır mı?

2- oyunu alta alınca 30dk falan bekletiyorum tekrar açınca fps düşüyor baya kasıyor x forumda bir çözüm vardı true false ayarı onu aktif oyunda denemişler baya hata falan vermiş atmalar olmuş başka bir çözümü var mı sökülecek bir yer var mı

3- Şu ekranın türkçesi var mı elinizde atabilirseniz çok sevinirim

1760955447737.webp

4- giyilebilir itemi örneğin zehir kılıcını küpenin üstüne sürüklediğimde direkt giyiyor itemi bunun fixi var mı

Çözüm
her serverde varsa sorun yok o zaman kusura bkamayın bilmediğimden soruyorum teşekkürler size de cevabınız için 2. madde kaldı sadece

Bunun Client Source kısmında bunula alakalı fixler mevcut. İşe yarıyor mu bilmiyorum bir göz at.
1. Sorunun cevabını paylaştığın konunun altına yazmışlar zaten

2. Clientin lag birikmesi çok normal bir durum arka planda çalışırken döngüyü kapatmaya gerek yok bence mevcut haliyle kalsın her Metin 2 oyuncusunu bunu bilip çok afk kalırsa client tazeliyor zaten.

3. Hangi filesi kullanıyorsun eğer Marty ise new ve old olarak c ekranının kodları var içinde

teşekkürler cevabın için

1- çözüldü

2- şuan ki pvplerde böyle bir sorun yok ama lag yapmıyor

3- çözüldü

4- bekliyorum

Son düzenleme:
4 bir bug değil? slota sürüklüyorsun çünkü equip tetikleniyor o da doğru slota atıyor eşyayı.

her serverde varsa sorun yok o zaman kusura bkamayın bilmediğimden soruyorum teşekkürler size de cevabınız için 2. madde kaldı sadece

Bunun Client Source kısmında bunula alakalı fixler mevcut. İşe yarıyor mu bilmiyorum bir göz at.

Çözüm
Geri