Yardım Binicilik Klavuzu Hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan Escobar1453
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 2
  • Gösterim Gösterim 56
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.

Escobar1453

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bilindiği üzere asker at için binicilik klavuzu okuma seviyesi 50 seviye idi. Bunu düşürmek istiyorum, şöyle ilerledim char_item.cpp'de

char_item:
Genişlet Daralt Kopyala
                            case ITEM_HORSE_SKILL_TRAIN_BOOK:
                                {
                                    if (IsPolymorphed())
                                    {
                                        ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("변신중에는 책을 읽을수 없습니다."));
                                        return false;

}
                                    DWORD dwSkillVnum = SKILL_HORSE;
                                    int iPct = MINMAX(0, item->GetValue(1), 100);

if (GetLevel() < 30)
                                    {
                                        ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("아직 승마 스킬을 수련할 수 있는 레벨이 아닙니다."));
                                        return false;
                                    }

if (!test_server && get_global_time() < GetSkillNextReadTime(dwSkillVnum))
                                    {
                                        if (FindAffect(AFFECT_SKILL_NO_BOOK_DELAY))
                                        {

RemoveAffect(AFFECT_SKILL_NO_BOOK_DELAY);
                                            ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("주안술서를 통해 주화입마에서 빠져나왔습니다."));
                                        }
                                        else
                                        {
                                            SkillLearnWaitMoreTimeMessage(GetSkillNextReadTime(dwSkillVnum) - get_global_time());
                                            return false;
                                        }
                                    }

if (GetLevel() < 30) yaptığımda 30 seviye ve üstünde binicilik klavuzunu okuyor, başarılı okumada verilen beceri puanını vermek istediğim zaman bunu yine 50 seviye üstünde verebiliyorum. Beceri puanını verebileceğim seviye sınırını düşürmek için nereye bakmalıyım?

Arayıp Degiştirmeyi Denedinizmi

GetLevel() < 50

Geri