Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çözüldübinek mührü geç çıkıyor özellikler geç siliniyor
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar sorunu çözdüm @Forgiven in yardımıyla beraber. Yapmak isteyenler için PythonNetworkPhaseGame.cpp dosyasında void CPythonNetworkStream::GamePhase() kod bloğu içerisinde
Serverden gelen ve sadece game için olan packetleri genişlettim kaldırmak yada abartmak yerine lag yapmayacak şekilde ayarlamaya çalıştım herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Konu kapatılabilir.
Merhabalar sorunu çözdüm @Forgiven in yardımıyla beraber. Yapmak isteyenler için PythonNetworkPhaseGame.cpp dosyasında void CPythonNetworkStream::GamePhase() kod bloğu içerisinde
Serverden gelen ve sadece game için olan packetleri genişlettim kaldırmak yada abartmak yerine lag yapmayacak şekilde ayarlamaya çalıştım herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Konu kapatılabilir.