Furion99 MT Üye MT Üye Mesaj 226 Çözümler 6 Beğeni 115 Puan 769 Ticaret Puanı 0 Dün 17:39 #61 hasanmacit demiş ki: monitör ve kulaklık olarakta bunları aldım. monitör 2k olduğu için hzden kıstım birazcık. 300hz olanları 16 bin felandı 31407 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... h.o kulaklık tercihi güzel olmuş
hasanmacit demiş ki: monitör ve kulaklık olarakta bunları aldım. monitör 2k olduğu için hzden kıstım birazcık. 300hz olanları 16 bin felandı 31407 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... h.o kulaklık tercihi güzel olmuş
hasanmacit Süper Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.960 Çözümler 250 Beğeni 7.737 Puan 6.350 Ticaret Puanı 7 Dün 17:51 #62 Furion99 demiş ki: h.o kulaklık tercihi güzel olmuş Hepsini görmek için tıklayın... reyonu komple çekip gptye attım bir de bi kaç arkaşa sordum bunu önerdi
Furion99 demiş ki: h.o kulaklık tercihi güzel olmuş Hepsini görmek için tıklayın... reyonu komple çekip gptye attım bir de bi kaç arkaşa sordum bunu önerdi
Furion99 MT Üye MT Üye Mesaj 226 Çözümler 6 Beğeni 115 Puan 769 Ticaret Puanı 0 Dün 18:01 #63 hasanmacit demiş ki: reyonu komple çekip gptye attım bir de bi kaç arkaşa sordum bunu önerdi Hepsini görmek için tıklayın... bende bir hataya düşüp LOGITECH G G733 almıştım HyperX Cloud 3 alacağıma HyperX Cloud 3 ün mik daha tok ses veriyor
hasanmacit demiş ki: reyonu komple çekip gptye attım bir de bi kaç arkaşa sordum bunu önerdi Hepsini görmek için tıklayın... bende bir hataya düşüp LOGITECH G G733 almıştım HyperX Cloud 3 alacağıma HyperX Cloud 3 ün mik daha tok ses veriyor
hasanmacit Süper Üye Süper Üye Geliştirici Yardımsever Üye Emekli Üye Editör Mesaj 5.960 Çözümler 250 Beğeni 7.737 Puan 6.350 Ticaret Puanı 7 Dün 18:06 #64 Furion99 demiş ki: bende bir hataya düşüp LOGITECH G G733 almıştım HyperX Cloud 3 alacağıma HyperX Cloud 3 ün mik daha tok ses veriyor Hepsini görmek için tıklayın... adam bana onu satmaya çalıştı iyi ki almamışım ozaman
Furion99 demiş ki: bende bir hataya düşüp LOGITECH G G733 almıştım HyperX Cloud 3 alacağıma HyperX Cloud 3 ün mik daha tok ses veriyor Hepsini görmek için tıklayın... adam bana onu satmaya çalıştı iyi ki almamışım ozaman