- Ticaret Puanı
- 3
Merhaba arkadaşlar,
Yeni yılda birçok hedef belirledim kendime.
İlk hedefim pc almak. Ancak intelmi alsam amdmi karar veremedim. Amd son yıllarda ekran kartı olarak baya geliştirdi kendini ama daha önce yüksek seviye pc kullanmadığım için karar vermek zor oluyor.
Açıkcası bütçe 30k ve en yakın bütçeme uygun arkadaş satıcak laptobunu yeni aldı. Masaüstü alacağım için satıcam diyo.
Bahsettiğim pc bu aldığı zaman ramını 16ya yükselttirdi aynı özellikli ram alarak diğer özellikleri 1e1 aynı 32k diyo sizce bunumu alsam 30kcivarına masaüstümü alsam.
Pc önerileriniz var mı ?
Şuanki pc;
i5 3.nesil 2.60 ghz (4 CPUs)
İntel hd grafik 400 ekran kartı + NVİDİA GeForce GT 730 M
12 gb ram DDR3 1600 mhz
480 GB SSD, 780 GB HDD
Açıkcası RX 580 pcler bile şuanda bana eşekten inip ata binmek gibi geliyor. Ama karar vermekte zorlanıyorum. Güzel sistem önerilerinize açığım.
Bu arada Nice Güzel Yıllara, Yeni yılınız kutlu olsun. Bol güzel keyifli yıllara.
Yeni yılda birçok hedef belirledim kendime.
İlk hedefim pc almak. Ancak intelmi alsam amdmi karar veremedim. Amd son yıllarda ekran kartı olarak baya geliştirdi kendini ama daha önce yüksek seviye pc kullanmadığım için karar vermek zor oluyor.
Açıkcası bütçe 30k ve en yakın bütçeme uygun arkadaş satıcak laptobunu yeni aldı. Masaüstü alacağım için satıcam diyo.
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Bahsettiğim pc bu aldığı zaman ramını 16ya yükselttirdi aynı özellikli ram alarak diğer özellikleri 1e1 aynı 32k diyo sizce bunumu alsam 30kcivarına masaüstümü alsam.
Pc önerileriniz var mı ?
Şuanki pc;
i5 3.nesil 2.60 ghz (4 CPUs)
İntel hd grafik 400 ekran kartı + NVİDİA GeForce GT 730 M
12 gb ram DDR3 1600 mhz
480 GB SSD, 780 GB HDD
Açıkcası RX 580 pcler bile şuanda bana eşekten inip ata binmek gibi geliyor. Ama karar vermekte zorlanıyorum. Güzel sistem önerilerinize açığım.
Bu arada Nice Güzel Yıllara, Yeni yılınız kutlu olsun. Bol güzel keyifli yıllara.
. Bende bilgisayar toplamak istiyorum fakat bu ddr5 problemi canımı çok sıkıyor. 64gb ddr5 ram 800-1000€ arası oldu burada. O yüzden almıyorum. İşlemci konusunda amd x3d serisinden şaşacağımı sanmam, ekran kartı ise 4090-5090 almayı istiyorum bende, local ai çalıştırmak için. Şimdiden yeni bilgisayrın hayırlı olsun.