Yardım Bikaç soru hakkında yardım

• Konuyu açan Konuyu açan CuRSED
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 10
  • Gösterim Gösterim 142
Konu sahibi bu konuda soru soruyor. Sorusu ile ilgili bilgisi olanların yanıtlamasını bekliyor.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

CuRSED

Usta Üye
Usta Üye
Ticaret Puanı
0
1. si skil aldıktan ve kullandıktan sonra karakter gm gibi oluyo görüntü
Linkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.

2. si başlangıçta ejderha tanrılar veriliyor hepsi çıkıyor sol üste ama biri hariç. ejderha tanrı saldırı onu kullanıyor ama sol üste eklenmiyor

3. sü başlangıçta itemler verdiriyorumda 256 hatası veriyor okuturken give basic quest

Error 256 occured on quest ./.pre_qc/give_basic_weapon.quest
/// Bu çözüldü

Son düzenleme:
1- Sanırım affectlerle ilgili yanlış bir şey yapmışsın veya common/lenght.h veya tables.h gibi üst dosyalarda bir sıralama hatası olabilir. Veya basit bir şekilde InstanceBase ailesinden de bir yeri bozmuş olabilirsin ve affect mantığı değişmiştir. Yani pek çok nedeni olabilir, bunu bizim bulmamız zor.

2- Onun ayrıca "görünmeme fixi" vardı sanırım googledan aratırsan bulursun

3- Muhtemelen pre_qc kullandığın için o hatayı alıyorsun. pre_qc kaldır ve tekrar dene.

1- Sanırım affectlerle ilgili yanlış bir şey yapmışsın veya common/lenght.h veya tables.h gibi üst dosyalarda bir sıralama hatası olabilir. Veya basit bir şekilde InstanceBase ailesinden de bir yeri bozmuş olabilirsin ve affect mantığı değişmiştir. Yani pek çok nedeni olabilir, bunu bizim bulmamız zor.
ya da skill protoda aff_ymir vardır :D

2- Onun ayrıca "görünmeme fixi" vardı sanırım googledan aratırsan bulursun

3- Muhtemelen pre_qc kullandığın için o hatayı alıyorsun. pre_qc kaldır ve tekrar dene.
2si ni bakındım bi de reis bulamadm

3. pre qc nasıl kaldırıcam ben normalde baya quest ekledmde çalışıyodu bunda anlamadm

Questi açtığında notepad++ bozmuş UTF-8 olarak kaydet

3. yü hallettim 1-2 ile devam ediyor

birde şöyle bişi var ws denedim biraz da oto pot kullanınca karakter görünmez dışarıya böyle gözüküyor

konuda 4 çözümlük iş var ama ben çözsem mesela 1 çözüm alacağım konu 4e bölünsün. aynı konuda birden fazla soru sormak yasak diye biliyorum @Kaiser @Whistle

Sıfırdan kurduğun fileste mi var yoksa senden kaynaklı mı bu sorunlar?

Soru-cevap soru formatında tek bir soru için tek bir en iyi cevap seçilebileceği için her soru için ayrı konu açmanız gerekiyor. Bu yüzden bu konuyu kapatıyorum. Lütfen her soru için ayrı konu açınız

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri