- Ticaret Puanı
- 8
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.

Eğer topluluk projesi tarzında bir yaklaşımın olacaksa, seve seve ben de destek olmak isterim Hasanııımmm.
bu o paylaşılansa eğer dungeonlar bozuktu biz @Kaiser le baktığımızda fixlemişler mi onu? topluluk projesi olmaz ya sanmıyorumDx11 ile uğraşmak harbiden çok garip bir deneyim
Kendi dosyalarımda auth problemlerini çözmekten bıktığım için arada kaçamak yapıp o Dx11 dosyalarına ben de giriyorumEğer topluluk projesi tarzında bir yaklaşımın olacaksa, seve seve ben de destek olmak isterim Hasanııımmm.
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok Hasan’ım kendim düzenleme yaptım ileride illaki n2 da sıkılacağım yapacak bir şeyler bulamayacak kıvama gelirsem diye onun hazırlığına göre güncelliyorumbu o paylaşılansa eğer dungeonlar bozuktu biz @Kaiser le baktığımızda fixlemişler mi onu? topluluk projesi olmaz ya sanmıyorum

her görüşe saygımız sonsuz yeter ki saygısızlık yapılmasın. teşekkürler.Seni pek sevmemde çabana saygı duydum başarılar
herkesin dx11ine kimse karışamaz
Reis Bir Güzellik Yapıp Paylaşsan >3herkesin dx11ine kimse karışamaz
1-2 aya hasom paylaşır rahatta kal canı sıkılır gibi files değiştiriyorReis Bir Güzellik Yapıp Paylaşsan >3
yok olum ne paylaşması1-2 aya hasom paylaşır rahatta kal canı sıkılır gibi files değiştiriyor