# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #

• Konuyu açan Konuyu açan beggames
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 0
  • Gösterim Gösterim 82
Bu ticaret konusu sınırlı ticaret puanı geçmişine sahiptir. İşlem öncesi kullanıcı profilindeki ticaret puanlarını incelemeniz önerilir.

beggames

Yasaklanmış Üye
Cezalı
Ticaret Puanı
0
# BEG GAMES Game Dizayn ve Yönetim Hizmetleri #
SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM !
MERHABA MMOTUTKUNLARI !

Bir filesiniz var veya files geliştiriyorsunuz ancak her parçanın kusursuz olmasını mı istiyorsunuz?

BEG Games ile bu mümkün !

AKTİF HİZMETLERİMİZ;
1- Oyun İçi Kurgu ve Yönetim:

• 1-99, 1-105, 1-120, 98-99, 104-105 Old School&New School olarak birçok kez denenmiş, kullanılmış, onaylanmış ve hâlâ aktif olarak kullanılan oyun içi Mob, Boss, Metin Dropları ve EXPleri, Farm, VS ve Farm&VS Efsunları, Aşamalı Cube Planlaması, Kademeli Nesne Market Planlaması, dilerseniz hazır sistemimizle, dilerseniz sizlerin istediği iconlarla, isimlerle entegrasyon yapılarak hazırlanır.
  • Düşük/Orta/Yüksek P2W olarak isteğinize göre dizayn oluşturulur.
  • Filesiniz de bulunan tüm sistemler değerlendirilir, eksik veya katkı sağlayacağını düşündüğümüz sistemler konusunda mentorluk hizmeti verilir.
  • Item, Mob, Map, Quest ekleme konusunda sezon boyunca destek verilir.
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.

2- Oyun Dışı Yönetim:

• Discord Sesli ve Yazılı Destek, Site Canlı Destek, Instagram, Facebook, Tiktok ve aktif olan tüm sosyal medya hesapları ile 7/24 Canlı Destek Hizmeti sağlanır.
  • Partner Anlaşmaları, Lonca Anlaşmaları, Reklam Anlaşmaları bütçenize uygun bir şekilde tarafımızca yapılır ve minimum yatırım ile maksimum verim alınması hedeflenir.
  • Avcı ekibimiz ile birlikte oyun içerisinde hile ve yasaklı davranışlar tespit edilir, tarafınıza bilgilendirme yapılır.
  • Discord tarafında Sohbet ve Ticaret kanalı anlık kontrol edilerek tüm mesajlar incelenir, sunucu aleyhine yapılan kötü yorumlar tespit edilip aksiyon alınır.
  • Hizmetlerimiz ile markanızı ön plana çıkarın!
#Hizmetimiz tek seferlik değil sezon boyunca devam etmektedir.

Hizmetlerimiz şu an aktif olup bu hizmetlerimiz dışında full+full kendi altyapımız hazırlanma aşamasındadır.
İletişim için forum üzerinden yazabilir veya beggamesowner discord adresinden ulaşabilirsiniz.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
Geri