- Ticaret Puanı
- 0
Merhaba Arkadaşlar , Source build etmeyi bilmeyen veya benim gibi çok uğraşmak istemeyenler için Quest Üzerinden battlepass sistemi yazdım kullanmak isteyenler için paylaşıyorum, Questi yazma sebebim aslında collect ile verdiğim Canavar metin bonuslarının bir süre sonra siliniyor olması buda cok can sıkıcı .
Sistem şu şekilde işliyor bir item oluşturdum ve bunu ticarete kapattım +da basılmıyor sadece görev ile ilerliyor .
Nostalji Tarzı Görevler levelinize uygun şekilde açılıyor mektup şeklinde geliyor.
Görevler : Metin taşı parçaları , Lusiferin Kalbi , Azrail'in Ruhu , Nemerenin Razadörün Cevheri , Baronesin Yumurtaları v.b Tarzında tasarladım kendinize uygun itemlerle değiştirebilirsiniz.
Link :
Virustotal :
İtemin ilk ve son halini paylaştım 14 Görev bulunuyor toplamda. Benim filesimde Ruh kısmı boş kaldığı için bu itemi kullanmak istedim kendinize göre değiştirebilirsiniz verdiği özellikleri itemi v.b
Not : Görev Bitirici itemi yarattım ve bununlada görevi bitirebiliyorsunuz.
Sistem şu şekilde işliyor bir item oluşturdum ve bunu ticarete kapattım +da basılmıyor sadece görev ile ilerliyor .
Nostalji Tarzı Görevler levelinize uygun şekilde açılıyor mektup şeklinde geliyor.
Görevler : Metin taşı parçaları , Lusiferin Kalbi , Azrail'in Ruhu , Nemerenin Razadörün Cevheri , Baronesin Yumurtaları v.b Tarzında tasarladım kendinize uygun itemlerle değiştirebilirsiniz.
Link :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
Virustotal :
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
İtemin ilk ve son halini paylaştım 14 Görev bulunuyor toplamda. Benim filesimde Ruh kısmı boş kaldığı için bu itemi kullanmak istedim kendinize göre değiştirebilirsiniz verdiği özellikleri itemi v.b
Not : Görev Bitirici itemi yarattım ve bununlada görevi bitirebiliyorsunuz.
Burayı görüntülemek için üye girişi yapmalı veya kayıt olmalısınız.
Dosya Eklentileri
Son düzenleme: