Çözüldü BattlePass Shout Görev

• Konuyu açan Konuyu açan MaskesizVEVO
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 12
  • Gösterim Gösterim 92
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

MaskesizVEVO

Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
1747482903616.webp

1747482940567.webp

battlepass sistemini söktüm ama hiç bir şekilde işlemiyor en basiti bağırma sistemini örnek gösterelim neden işlemiyor olabilir

debug modunda herhangı bır sysr verıyormu verıyor paylaşabılırmısınız aynı ıslemlerı yaparak

hocam ya pack kısmında ya debug modunda yada server tarafılı ılla sysr olması gerekıyor hıc bırı olmasa ch1 confıg kısmına gırın orda sysr cıkar ılla onu bızımle paylaşırsanız en azında fıkır çözüm üretelım bu konula ılgılı eklemelerım olmadı yanlıs bılgı vermek ıstemıyorum

Battlepass sisteminden bazı dosyaları veya fonksiyonları silerken başka sistemlerin kullandığı ortak yapıları da silmiş olabilirmisin
char.cpp char.h dosyalarına tekrar bır goz atabılırmısın belkıde gm olarak denıyorsujn yada onu oyuncu olarakta dene bır ısterse

kendı dosyalarım bır karsılastırma yaparmısın

Dosya Eklentileri

yok ama benim anlamadığım bu kayıt yaparken mysql'da kayıt vs. oluşturmuyor mu ya da bir kayıt defteri yok mu bi yere kayıt etmesi lazım bu değerleri bir class'a kayıt ettiremez zaten

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri