Barbaros2 Files

• Konuyu açan Konuyu açan folessa
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 77
  • Gösterim Gösterim 4K
Okuduğunu anlayamamak senin sorunun 1 senedir bu alt yapı uzerinde çalışıp finale baktığında her ay sunucu açıyorum yazmışım şimdiki aklım olsa kullanmazdım çok sorunlu çünkü ben zaman harcadım çözdüm ekmeğini yiyorum yarin birgün 400-500k bu dosyalara bütçe ayırtıp millete sunucu actirmaya calistircak deplomırlar var bu ülkede.

“Dbdeki dediğin sorun ne kanka bu dosyaları 1 senedir kullanıyorum her ayda sw açarım 100-200 hwidlede değil actigim sunucuların hepsini herkes duyar” anladım hocam baya tam olarak yazdığını yazmışsın ben anlamamışım hajcjqjckahxjajx kusuruma bakma ben biraz pasta bölünmesin havası hissettim ama onuda Metin2 de olan acemiliğime verelim shqjfjqkfjalfkkajflakfka

ne var mesela dbde sorun olarak?
dayı muhtemelen metin2 bilen bir iki kişinin girip bir kaç günde tertemiz hale getirip çıkacağı şeylerden ibaret

şu son bi kaç ayda warez filesler özelinde duyduğum en güzel yalanlar listesinde top 3

1: Warezlenen sürüm satıştaki değil sonrasında bir çok update aldı.(commit geçmişine baksak sadece ui değiştirdi)
2: Bu dosyalarla sunucu açılmaz çöp
3: Arkadaslar bu dosyaların içerisinde bir çok backdoor var sunucu açamazsınız.

Bonus:
4: Ciddi seviyede Metin2 ve yazılım bilginiz yoksa çözemeyeceğiniz bir çok problem mevcut arkadaşlar başka files bakın bence.

daha 50 yorum olmadı hepsini duyduk sayılır djakjxaknckanfka

Ya şu forumlarda 13-14 yılımı geçirmişimdir hangi dosya warez olursa core veriyor kullanılmaz buglı çöp dosyalar vb. yorumlar yapılıyor. Bir kere duymadım görmedim güzel dosyalar yazık olmuş paylaşılması vb. yorumlar. Bu camia bir alem vallahi :D
işin daha kötüsü birileri satıyor bu filesi bu şekilde yani filesler sonradan bozulmuyor o daha ilginç

1776358637492.webp

1776358650479.webp

geçmiş aylarda açılan bir sunucudan gelen sorunlardan bazıları bir diğer sürümünde ise k envanterde dahi sorun olduğu söylendi kullanacak kişilerin aklında olsun bunlar çözümlenirse güzel files denebilecek seviyede sistemlere sahip.

dayı muhtemelen metin2 bilen bir iki kişinin girip bir kaç günde tertemiz hale getirip çıkacağı şeylerden ibaret

şu son bi kaç ayda warez filesler özelinde duyduğum en güzel yalanlar listesinde top 3

1: Warezlenen sürüm satıştaki değil sonrasında bir çok update aldı.(commit geçmişine baksak sadece ui değiştirdi)
2: Bu dosyalarla sunucu açılmaz çöp
3: Arkadaslar bu dosyaların içerisinde bir çok backdoor var sunucu açamazsınız.

Bonus:
4: Ciddi seviyede Metin2 ve yazılım bilginiz yoksa çözemeyeceğiniz bir çok problem mevcut arkadaşlar başka files bakın bence.

daha 50 yorum olmadı hepsini duyduk sayılır djakjxaknckanfka
Bu dosyalarda bir çok kişinin parmağı var kesinlikle backdoor bırakılmıştır.

30227 eklentisini görüntüle
30228 eklentisini görüntüle
Geçmiş aylarda açılan bir sunucudan gelen sorunlardan bazıları bir diğer sürümünde ise k envanterde dahi sorun olduğu söylendi kullanacak kişilerin aklında olsun bunlar çözümlenirse güzel files denebilecek seviyede sistemlere sahip.

Codex veya antigravity tarzı ai agentleri ile sağlam bir promt kullanarak client ve server srcsinde mevcut neredeyse tüm backdoorları ve ileride oluşabilecek kaynak sızıntıları yada bellek problemleri hakkında gerekli bilgiyi yaklaşık 30 dakika içerisinde alırsın.

Yorum yapanların pek çoğuyla az çok muhabbetim var, Kimseyle bi sorunumda yok çok şükür..
Ancak yorumları okuması çok keyifli :D
Files içinde geçmiş olsun gerçekten çok deli paralar dönüyor..​

Yorum yapanların pek çoğuyla az çok muhabbetim var, Kimseyle bi sorunumda yok çok şükür..
Ancak yorumları okuması çok keyifli :D
Files içinde geçmiş olsun gerçekten çok deli paralar dönüyor..​
Yorumları okurken bi ben keyif alıyorum sanıyordum beni yalnız hissettirmediğin için sağ ol 🤣

İnan bana çok keyif aldım şu barbaros muhabbetinden snancnanx.

Yorumları okurken bi ben keyif alıyorum sanıyordum beni yalnız hissettirmediğin için sağ ol 🤣

Saygı bozulmadığı sürece tartışmakta, Tartışmaları okumakta bana çok keyif veriyo ve gerçekten yorum yapanların pek çoğunuda sever sayarım.
Konu güncel olsunda yeni yorumlar olsun pusudayım sessizce okuyup bekliyorum :D

leak olunca başlıyor karalama mevzuları değişik bi milletiz xd

Geri