Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhaba bir çok fishing.txt denesemde hiç birinden sonuç alamadım sorunumun neyden kaynaklandığını halen bulamadım uzun süredir uğraşıyorum bu sorunun çözümünü bilen var mı fotoda gözüktüğü gibi sorun yaşıyorum bu yazıyo başka bir şey olmuyor
header_gc başlıklarını takip edip src içerisinde fonksiyonların içine chatpacket("test 1") sırasıyla takip ederek chatpacket("test 2") olarak mesaj ekleyin, oyunda tekrar olta attığınızda en son hangi mesaj gözüküyorsa ondan sonrasına paket ulaşmıyordur, bunu bulmanız gerek srcnizd
header_gc başlıklarını takip edip src içerisinde fonksiyonların içine chatpacket("test 1") sırasıyla takip ederek chatpacket("test 2") olarak mesaj ekleyin, oyunda tekrar olta attığınızda en son hangi mesaj gözüküyorsa ondan sonrasına paket ulaşmıyordur, bunu bulmanız gerek srcnizd
rica etsem sizlerle beraber discord üzerinden yayın açarak yapsak olur mu bugün kaç gibi müsait olursunuz yada hangi gün hangi saat müsait olursunuz discord ismim: Ali Enes [HARDxLEON]#4834
rica etsem sizlerle beraber discord üzerinden yayın açarak yapsak olur mu bugün kaç gibi müsait olursunuz yada hangi gün hangi saat müsait olursunuz discord ismim: Ali Enes [HARDxLEON]#4834