Avatar Çerçevesi, Background ve daha fazlası hakkında

• Konuyu açan Konuyu açan Whistle
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 8
  • Gösterim Gösterim 252

Whistle

Ruhsuz :/
Kurucu
Süper Üye
Geliştirici
Yardımsever Üye
Ticaret Puanı
2
Geçmişte avatar çerçeveleri ile ilgili sitemizde öneriler gelmişti. Bugün arkadaşlarımla konuşurken ne zamandır aklımda olan bir yapıdan bahsettim ve onlarında çok ilgisini çekti. Kendi çapımda site genelinde nasıl durur diye bazı testler yaptım ve düşündüğümden daha iyi durdu.

mesajlarda avatar çerçevesi.webp Profil sayfasında avatar çerçevesi ve background.webp

Daha önce gelen öneri konusunu merak edenler buraya bakabilir.

Avatar çerçeveleri hareketli veya hareketsiz olabilir. Ayrıca profil sayfası için background seçimi, özel font seçimi gibi şeylerde düşünüyorum. Bu konuyu sizlerin fikrinizi almak için oluşturdum

Ben bu işe fitim elimden gelen desteği sağlarım.

Avatar çerçeveleri ve efektleri iyi olurdu bol seçenekli.

Bir tane pahalı tek seferlik satın alınabilecek hoş bir tasarım sunun hocam 1 ay sonra da kaldırın, nadide içerik olarak alalım. Siteye de katkımız olur yanı sıra belirli gün ve haftalara özgü 30 ağustos Zafer çerçevesi, yeni yıl çerçevesi, atıyorum 2026 bitince sezonluk çerçeve diye o yılda üye olanlara çerçeveler dağıtılabilir.

Edit: tabi daha ucuz fiyata aylık 30 tl gibi hareketli çerçeveler de satılabilir.

Aklımda şöyle bi fikir var. Satın alımlar sonucu biriken puanlar ile çerçeveler alınacak. Ayrıca belirli başarımları tamamlayanlar da ücretsiz edinebileceği çerçeveler olacak

Aklımda şöyle bi fikir var. Satın alımlar sonucu biriken puanlar ile çerçeveler alınacak. Ayrıca belirli başarımları tamamlayanlar da ücretsiz edinebileceği çerçeveler olacak
çok mantıklı ama o satın alımlar sonucu biriken puanlar sadece bu sürecin başlamasından itibaren sıfırdan başlamak yerinde önceki satın alım puanları ile başlasın bu şekilde daha adil olur :Dve bunun yanında forumda günlük girişlerde puan verilsin vs.

avatar çerçevelerini küçük buton şeklinde tıklamalı olsa aynı mob droptaki gibi tıkladıktan sonra info penceresi açılır çerçeveyi tam olarak orada gösterirsin bence daha iyi olabilir emin olmamakla birlikte çerçeveler için böyle düşünüyorum backgrounda ve özel font seçimi gibi şeyleri de premium üyelik alanlar kullanabilse daha iyi olabilir ek olarak premium üyeler bir kereye mahsus konuları baltalayabilsin premium üyelerde konuların yanında balta butonu çıkar ve baltalanan konu silinir :D bi öneri daha yapayım ücretli üyelikler kısmında okadar şey var bi ruhsuz tagı yok
1768916064360.webp

çok mantıklı ama o satın alımlar sonucu biriken puanlar sadece bu sürecin başlamasından itibaren sıfırdan başlamak yerinde önceki satın alım puanları ile başlasın bu şekilde daha adil olur :Dve bunun yanında forumda günlük girişlerde puan verilsin vs.
Sistemi devreye alındığında belki son bir senede alınan satım alımları hesaplayabiliriz ancak kesin değil.

Direkt de satılanlar olsun hocam
Bakalım şu an sadece düşünce. Müsait olup sistemi yazana kadar süre geçer zaten.

bi öneri daha yapayım ücretli üyelikler kısmında okadar şey var bi ruhsuz tagı yok
Bu forumda bi ruhsuz varsa o da benim xD Gelecekte meslek rankları arttırılacak

backgrounda ve özel font seçimi gibi şeyleri de premium üyelik alanlar kullanabilse daha iyi olabilir
Bunları premiuma bağlamak istemiyorum. Steamdaki sisteme benzer şekilde meslek rankları, premium ranklar veya reklam paketleri vb durumunda foruma özel belirleyeceğimiz bir puan türü olacak. O puanlarla alınacak.

premium üyeler bir kereye mahsus konuları baltalayabilsin premium üyelerde konuların yanında balta butonu çıkar ve baltalanan konu silinir :D
:bansign:

Geri