Çözüldü AutoPatcher

Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Afraz

Cehalet yenilmesi gereken en büyük düşmandır.
Yardımsever Üye
MT Üye
Mesaj
678
Çözümler
30
Beğeni
181
Puan
604
@Whistle Video Çekmişti Kendime Autopatcher yaptım ama pack içindeki bi dosyayı silip veya değiştirdiğimde autopatcher eskisini getirmiyor bütün packleri lz dönüştürücüdüden site ftp sine felanmı atmam gerek ?
 
Degistirilmesini istedigin dosyayı lz yapıp kodunuda crcliste eklemen gerekiyor
 
Anlatamadım galiba güncelleme yapmayı biliyorum - oto packi yeni kurduğumdan hiçbir güncelleme koymadım .bin haricinde benim anlatmak istediğim şey mesela ben pc yi düzenledim oyunun pack klasörüne attım bunu autopatcher geri yüklemesi gerek yada pc yi gidip sildiğimde ben öyle biliyorum autopatcher Dosyalar Kontrol Ediliyor demiyo güncelleme varsa güncellemesini yapıp başlatıyo pc Yi ben Ftp güncelleme koymadan crclist'e felan pc yi değiştirdiğimde AutoPatcher eskisini getirmiyor .D anlatmak istediğim ben hepsini Site ftp sinden crclist ve pack klasörüne koymammı gerekiyor Başka kullanıcılar Dosya değişikliği yapamasın diye ?
 
Bende tam olarak onu yazdım sana kullanıcıların packini degistirdi diyelim oyunun öyle başlamasın diye otopackten yükleme yaptırman lazım lzye dönüştürüp crcliste eklemen gerek
 
Videolar 3 bölümden oluşuyor. 2. bölümde güncelleme dosyalarının nasıl atılacağı anlatıyor.
 
Konu Kilit Anlatmak istediğim şey farklıydıda Hallettim :D
 
Çözüm
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri
Üst